Bugün Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Astrolojide, Oğlak burcu, kemikler, eklem yerleri, dizler ve dişleri yönetir.O yüzden bu bir kaç gün hassas olan bu organlarımızla ilgili ameliyat olmamakta fayda var. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yaratıcı, sanatsal, anlayışlı, dürüst bir insansınız. Sempatikliğiniz ve dürüstlüğünüz yaşamda bir çok kapıyı size aralayacak. Güzel sanatlar, halkla ilişkiler, sosyal alanlarda bir iş sizi başarıya götürebilir. Yaratıcılığınızı kullanmalısınız. Bu sene, özel hayatınız ve ikili ilişkilerinize kanalize olacak ve bu alanda güzellikler yaşayacaksınız.




Koç Burcu: Gerçekçi ve sistemli hareket etmek bir çok konuda işinize yarayabilir. Başkaları için yapacağınız harcamalarınızı sisteme oturtmanız ve parasal konularda dikkatli olmanız gerektiğini farketmiş bulunuyorsunuz.




Boğa Burcu: Enerjinizi istediğiniz gibi kullanmakta zorlnıyorsunuz. Tek başınıza katılmanız gereken davetler varsa bugün sizi zorlayabilir, bir partnerle yapılacak gezmeler, ziyaretler ve etkinlikler her açıdan sizi rahatlatabilir.




İkizler Burcu: Halletmeniz gereken bir ödeme veya banka işi varsa bugün bu işlerinizi çözüme kavuşturabilirsiniz. Çocuğunuzun veya sevdiğiniz insanın rahat harcamaları ve hesapsız hareket edişleri bugün sinirlerinizi zıplatabilir.




Yengeç Burcu: Uzak çevre ilişkileriniz güçlenmeye başlayacak. Beraber çalıştığınız insanlarla bir hareket etmeyi başaracaksınız. Tüm bunlar olup biterken bir tek kendi ailenize karşı sabrınız olmayacak.




Aslan Burcu: Bugün, iş alanlarınız devreye girerken, tamamlamanız gereken işlerinizin üzerine gidebilirsiniz. Kendinizi değiştirmek adına aldığınız bazı kararları uygulamaya koyabilirsiniz. Bu size tazelik kazandıracak.




Başak Burcu: Siz kendinizi biraz rahat bırakırsanız, her işinizin ve özellikle aşk hayatınızın rayına girdiğini göreceksiniz. Özel yaşantınızda sevdiğiniz için yapabileceğinizden daha fazlası için söz vermeyin.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda bazı konuların havada kalması ve karşı taraftan gördüğünüz muamele sizi mutsuz kılabilir. Ne yaşarsanız yaşayın kendinizi yıpratmamaya özen gösterin.




Akrep Burcu: İletişime dayalı işlerinizde önemli gelişmeler yaşanırken, beklenmedik bazı oluşumlar moralinizi hemen bozabilir ve sizi sinirlendirebilir. Bugün sinirlerinizi kontrol etmelisiniz. Değişken duygular sizi esir alabilir.




Yay Burcu: Maddi konularda ailenize ve sevdiklerinize yardım etme isteği bugün yine ön plana çıkacak. Aşk hayatınızdaki değişim ve farklı şeyler yaşama arzusu giderek daha fazla önem kazanacak.




Oğlak Burcu: Bugün kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Hayata bakış açınız keyifli olacak. İş ve kariyer alanlarınızda bazı sürtüşmeler oluşsa bile, siz hiç merak etmeyin bu sıralar yaptığınız işlerde başarı sizin.




Kova Burcu: Bugün, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Duygularınızdaki değişim bugün güçlü olacağından, geçmişi sorgularken katı ve acımasız olabilirsiniz. Her konuda biraz disiplinli olmaya özen gösterin.




Balık Burcu: Hem parasal, hem çevre ilişkileri açısından oldukça şanslı bir dönem içindesiniz.Bugün ortaklaşa ödenmesi gereken bir para veya aidat sinirlerinizi gerebilir. Maddi konularda şanslı ve beklenmedik teklifleriniz var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR