Bugün gökyüzünde oluşan merkür- satürn karesiyle, bakış açımızda dar olmamaya özen gösterelim. Keskin ve eleştiren iletişimimizle, bazı işlerimizde bozulmalar oluşabilir. Anlamak, dinlemek, duymak ve görmek istemeyebiliriz. Bu da bazı işlerimizde bakış açımızı iyice kapatabilir. Önemli işlerimizi bugün ertelemekte fayda var.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, herşeyin iyi ve mutlu taraflarını görüyorsunuz ve sorunlarla uğraşmak size göre değil. Bunu aşmak için hayatın zor yönlerini görmeniz ve kendinizi daha çok geliştirmeniz gerek. Bu sene, keskin ve dar bakış açınızla bazı işlerinizde sıkıntılar oluşabilir. Çok da önemsememeye çalışın.




Koç Burcu: Ortaklaşa paraya dayalı işlerinizde veya alacağınız bir para konusunda moralinizi çabuk bozabilirsiniz. Siz kendi planlarınıza, yapacaklarınıza odaklanın ve ne gelirse gelsin esnek olmaya çalışın.




Boğa Burcu: Ortaklaşa yürütülen işlerinizde bazı sorunlar ve problemler su üstüne çıkabilir. Bir iş görüşmeniz, anlaşmanız ve projenizde bozulmalar oluşabilir. İç sesiniz size iş alanlarınızda doğru yolu gösterebilir.




İkizler Burcu: İş hayatınızdaki sorumluluklarınız hayata dair geniş bakış açınızı bir parçada olsa sınırlayabilir. Bazı sorunlara özellikle seyahat, eğitim ve hukuk alanlarınızda bazı hazırlıklı olun.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda bazı yanlış anlaşılmalar, ifadeler, ilişkinizde sorunlar yaşatabilir. Yine çocuklarınız için üstlendiğiniz sorumluluklar parasal konularda hayata ciddi ve olumsuz bakmanıza neden olabilir.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda bazı sorumluluklarınız size ağır gelebilir ve sevdiğiniz insanla olan konuşmalarınızda kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz. Uzak diyarlardan alacağınız güzel haberler ortamı biraz olsun yumuşatabilir.




Başak Burcu: İş alanlarınızdaki olumsuz bakış açısı, yakın çevre ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Sosyal çevrenizdeki güzel gelişmelere odaklanarak, olumsuzlukları rahat atlatabilirsiniz.




Terazi Burcu: Aşk, çocuk veya eğlenceye dayalı harcamalarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Aşk hayatınızda bazı anlaşmazlıklar yaşamaya meyillisiniz. İş hayatınızdaki sizi destekleyen güzel gelişmelere odaklanın.




Akrep Burcu: Aile hayatınızdaki bazı konuşmalar sizi aşağıya çekebilir. negatif düşüncelerden uzak durun. İş hayatınıza kendinizi daha çok vererek bu sorunları aşmanız mümkün. İstediğiniz bir seyahat veya eğitim konusuna odaklanın.




Yay Burcu: Hayata bu kadar dar açıdan bakmamaya çalışın ve size keyif verecek güzel oluşumlara odaklanın. Yakın çevrenizdeki insanlara negatifliğinizi bulaştırmayın.




Oğlak Burcu: Sosyal alanlarınızdan alacağınız haberler bazı zorlanmaları beraberinde getirebilir, özellikle birden fazla uğraştığınız işlerinizde bakış açınızı daraltmamaya özen gösterin.




Kova Burcu: Toplum içi sorumluluklarınız, iş alanlarınızda bazı konuları negatif algılamanıza neden olabilir ya da iş sorumluluklarınız sizi size keyif veren birçok konu ve hobiden uzak tutabilir.




Balık Burcu: Duyacağınız ve alacağınız haberler, hemen moralinizi aşağıya çekebilir. Bazı işlerinizde sorunlar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Maddi konulardaki güzel gelişmelere odaklanmaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR