Bugün jüpiterin yengeç burcunda düzelmesiyle birlikte şansımız ve fırsatlarımız artmaya başlıyor. 16 temmuza kadar evimiz, ailemiz, yuvamız, çocuğumuz, milletimiz, gıda alanları, güvenliğimiz önem kazanmaya başlayacak veya bu alanlardan yana şanslarımız karşımıza gelmeye başlayacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; özel hayatınızda anlayışlı olmayı öğrenmeli,istediğiniz olmadığı zaman sinirlenmenizin önüne geçmelisiniz. Bu sene, yakın çevrenizle beraber yapacağınız işler devrede olabilir. Yılın 2. yarısında önemli ve istediğiniz bir gayrimenkul işi devreye girecek.




Koç Burcu: Bugün maddi konular sizin için öne geçebilir, bu alanlarda şansınız sabah saatlerinde yüksek. Bugün itibarıyla ev ve aile hayatınızda önemli şanslar ve fırsatlar devreye girmeye başlıyor.




Boğa Burcu: Bugün kendinize olan düşkünlüğünüz artabilir. Ayrıca yakın çevre ve iletişim alanlarınızda güzel ve etkili bir döneme giriyorsunuz. Çok fırsatlar yakalayabilir, iletişim, satış, reklamda yeni şanslarla devam edebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün sakinlik ve sessiz ortamlarda bulunma isteğiniz fazla olabilir. Bugün itibarıyla parasal konularda rüzgar sizden yana dönüyor, maddi olarak çeşitli şans ve fırsatlarla karşılaşacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün arkadaşlarınızla veya dostlarınızla bir arada olmak önem kazanacak. Bugün itibarıyla hayatınızı değiştirmek ve güzelleştirmek adına şanslı bir dönem içine giriyorsunuz.




Aslan Burcu: Bugün ön planda olmaktan ve kendinizi göstermekten hoşlanacaksınız. Maneviyata olan ilginiz yeniden devreye girmeye başlıyor. Başka insanlara yardım etmek, birşeyler yapmak önemli olacak.




Başak Burcu: Sizi harekete geçirecek konu ve olaylar hayatınızı renklendirebilir. Sosyal ortamlarınızdan ve arkadaşlarınızdan yeni fırsatlar ve şanslar yakalayacaksınız. Sosyal ortamlarda daha fazla vakit geçirin.




Terazi Burcu: Ortaklaşa maddi paylaşımlar ve harcamalarınız ön planda olacak. Bugün itibarıyla kariyer ve iş alanlarınızdaki fırsatlarınız yeniden karşınıza çıkmaya başlayacak. Bu fırsatlardan en güzel şekilde yararlanmaya çalışın.




Akrep Burcu: Sizin bu sıralar en fazla, olayları beraber değerlendireceğiniz ve göreceğiniz bir partnere ihtiyacınız var. Seyahat ve eğitim alanlarınızda yeni fırsatların ve şansların devreye gireceği bir dönem içine giriyorsunuz.




Yay Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda oluşan bir takım aksilikler ve gerilemeler bugünden sonra geride kalmaya başlayacak. Ortak para havuzunuzda işlerin yoluna girdiğini göreceksiniz.




Oğlak Burcu: Sevme ve sevilme ihtiyacınız artarken, planlarınızda çakışmalar meydana gelebilir. Evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklaşa işlerinizde birkaç aydan beri yaşadığınız zorlanmalar yerini daha keyifli ve güzel fırsatlara bırakacak.




Kova Burcu: Bugünü yaşarken enerjiniz sizi daha çok ailenize veya evinize yönlendirebilir. Ayrıca iş, hizmet ve sağlık alanlarınızdaki bazı zorlanmaların bugün itibarıyla geride kalmaya başladığını göreceksiniz.




Balık Burcu: Yakın çevrenizle, olan iletişiminiz bugün sizin için önemli olacak. Ayrıca bugün itibarıyla aşk hayatınızda yeni ve güzel fırsatlar devreye girmeye başlayacak. Çocuklarınızla olan ilişkinizde de güzellikler görülebilir.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR