Bugün gece saatlerine kadar Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır. Genel anlamda, duyularımız fazlasıyla hassas olacağından huzursuz ve gergin hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sosyal çevrenizden iş hayatınızda her zaman destek ve yardım göreceksiniz. Sizin rahat ve biraz umursamaz tavırlarınız, zorlukları rahat atlatmanıza neden olabilir. Hedef ve amaçlarınızı iyi seçmelisiniz. Bu sene, ev ve ailenize yönelik önemli adımlar sözkonusu. Biraz aceleci davranmayın.




Koç Burcu: Arkadaşlarınızdan ve çevrenizden ilham alabilir, hayallerinizi destekleyecek işlerin peşinden koşabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilgi alanınız daha çok maddi konulara kayabilir. Sahip olduklarınız sizin için önemli olacak.




Boğa Burcu: İş ve hizmet alanlarınızdaki mücadeleler sizi fazlasıyla yorabilir. Daha az tanıdığınız insanlarla olan ilişkilerinizde biraz daha ılımlı olmaya çalışın. İş ortamlarınızda yine de ilhamınız yüksek olacak.




İkizler Burcu: Bugün sevdiğiniz insanlarla ve dostlarınızla aranızda istenmedik mesafeler oluşabilir. Özellikle kırıcı olmamaya ve sürtüşmemeye özen gösterin. Akşam saatlerinde duygularınızı birçok kişiden saklayacaksınız.




Yengeç Burcu: Toplum içinde kendinize olan güveninizi geliştirmeniz gerekecek. Parasal konularda hayalci davranmayın. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlara tepkilerinizi anında verebilir ve kalplerini kırabilirsiniz. Özel hayatınızda bu duygularınızdan kolay etkileniyor. Olumsuzluklardan sevdiğiniz insan nasibini almasın lütfen.




Başak Burcu: İş alanlarınızda ilhamınız ve ilerici yönleriniz bugün devrede. Değişik yöntem ve metotlarla işinizde ilerlemek size vakit kazandırabilir. Akşam saatlerindeyse dış ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla da anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde durumlara daha serinkanlı ve temkinle yaklaşabilirsiniz. Gizemli ve enteresan konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekebilir.




Akrep Burcu: Bugün sağlığınızı zorlamamak adına negatif düşüncelerden, sinirli davranışlardan ve olumsuzluklardan uzak durmalısınız. İş alanlarınızdaki en ufak bir değişime fazla tepki verebilirsiniz.




Yay Burcu: Sosyal çevrenizin veya arkadaşlarınızın sizi sevmediği düşüncesi gününüze hakim olabilir. Onlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Kendinize bu konularda haksızlık etmeyin ve alınganlıkları bırakın.




Oğlak Burcu: Bugün iş hayatınızdaki yoğunluk normal düşünmenize ve tepki vermenize izin vermeyebilir. Moralinizi hemen bozacağınıza olumlu ve eğlenceli alanlara kanalize olmaya çalışmalısınız.




Kova Burcu: Herşeyin karşılığını görmek istediğiniz bir süreçtesiniz. Herkesin sizin kadar hızlı ve iş bitirici olmasını isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde aileniz limanınız olacak ve oraya sığınacaksınız.




Balık Burcu: Parasal konulara yaklaşımınız öfkeli ve kızgın olabilir. Negatif etkilerden uzak durduğunuz müddetçe olaylar lehinize gelişebilir veya zorlukları kolaylıkla lehinize döndürebilirsiniz.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR