Bugün sabah saatlerinde balık burcunda bir yeniay oluşacak. Bu yeniay keyifli ve iyimser etkilere sahip, bolluklu ve şanlı bir yeniay zira güneş- jüpiter üçgeni etkisinde gerçekleşecek. Yine aynı gün terazi burcunda mars gerilemeye başlıyor. Girişimlerimiz ve adımlarımızda birkaç ay boyunca bazı zorlanmalar ve aksilikler oluşabilir. Terazi burcunda kendini tam anlamıyla göstermekte zorlandığından bu mars gerilemesinde yeni bir projeye başlamak, büyük bir aşka adım atmak, bir tartışmaya girmek, hukuki konulara bulaşmak ve uluslarası ve kişisel savaşlara girişmek doğru olmayacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici, etkili, yaratıcı, akıllı, değişikliği seven, gayretli ve cesur bir insansınız. Yaşamda elde ettiğiniz şeyler hep büyük gayret ve çabalar sonucu edilmiştir. Çevrenizde güçlü bir etkiye sahipsiniz ve bu herkes tarafından dikkat çekiyor. Bir çok insanın kaybı sizin kazancınıza dönüşebilir. Bu sene oldukça yaratıcı ve eğlenceli bir yıl olabilir.




Koç Burcu: Mart ayında diğer burçların aksine harekete geçmemelisiniz. Ortaklaşa işleriniz varsa bu birkaç aylık süreçte bazı sorunlara açık olacaksınız Mars özel yaşantınızı ve ikili ilişkilerinizi etkileyecek.




Boğa Burcu: Bugün oluşan yeniayı grupsal işleriniz, organizasyonlar ve yeni projeleriniz için kullanabilirsiniz. Bugün gerilemesine başlayacak olan mars iş ve hizmet alanlarınızda bir takım akslikleri ve sorunları hayatınıza taşıyabilir.




İkizler Burcu: Kariyer, toplum ve iş hayatınıza dayalı her tür başlangıç ve kararlarınız için bu yeniaydan mümkün olduğunca faydalanın. Aşk ve çocuk hayatınızda başlatacağınız yeni girişimleri ve uğraşıları mars bir dönem bloke edebilir. Ya da eski ilişkileriniz devreye girebilir.




Yengeç Burcu: Bugün oluşan yeniayla birlikte yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk, medya ve ticaret alanlarınızda yeni başlangıçlarınız devreye girmeye başlayacak. Mars gerilemesi ise aile hayatınızda bazı çözülmemiş sorunları ortaya çıkarabilir.




Aslan Burcu: Mart ayı sizi değiştiren ve dönüştüren bir ay olabilir,diğer yandan da parasal konular gündeminize yerleşebilir. Mars gerilemesi yakın çevre ilişkilerinizde, akraba, komşu, kardeş ilişkilerinizde bazı sorunları hayatınıza taşıyabilir.




Başak Burcu: Mart ayında ortaklaşa işleriniz önem kazanmaya başlayacak. Marsın gerilemesiyle birlikte parasal konularda bazı işlerinizin ilerlememesi, bazı engel ve sıkıntıların oluşması söz konusu olabilir.




Terazi Burcu: Bugün oluşan yeniay iş başlangıçlarınız, yeni projeler ve günlük ritmin düzenlenmesi gibi etkileri beraberinde getirebilir. Mars gerilemesinde sağlığınıza ve girişimlerinize bu dönemde dikkat etmeniz gerekecek. İkili ilişkilerinizde de sorunlar oluşabilir.




Akrep Burcu: Mart ayında keyfiniz çok yüksek olacak. Aşk hayatınızda önemli kararlar alabilir ve aşk hayatınız adına adımlar atabilirsiniz. Mars gerilemesi enerjinizi zorlayabilir. Geride kaldığına inandığınız ama aslında bitmemiş iş ve sağlık sorunları gündeminize yerleşecek.




Yay Burcu: Mart ayında ev aile yuva alanlarınız aktif olacak. Ev alım, satım işleriniz varsa keyifli yeniay enerjisinden yararlanın. Marsın gerilemesi arkadaş ve sosyal ortamlarınızda bazı yavaşlamalara ve sorunlara neden olabilir.




Oğlak Burcu: Mart ayı satış ,reklam, pazarlama alanlarınızda oluşan bir yeniayla başlıyor. Önemli projeler ve iş bağlantıları gündeminizde olacak. Bugün gerilemesine başlayacak olan mars kariyer hayatınıza bazı aksilikleri ve sorunları taşıyabilir.




Kova Burcu: Maddi konulardaki kararlarınızı bugün itibarıyla yapmaya çalışın. Bu yeni ayda iş anlamında oldukça pozitif etkilere sahipsiniz. Eğitim, seyahat, ticaret, medya, hukuk alanlarınızda bazı aksilikler, sorunlar mars gerilemesiyle oluşabilir.




Balık Burcu: Mart başı gerilemesine başlayacak olan mars, ortaklaşa para konularında bir takım sıkıntılara ve aksiliklere neden olabilir. Bugün oluşan yeniay zamanı bu ayın sizin için bolluklu ve bereketli geçeceğini müjdeliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR