Bugün itibarıyla merkürün kova burcunda düzelmesiyle birlikte birkaç haftadan beri iletişimde yaşanan sorunlar geride kalmaya başlayacak. Özellikle gruplarla yapılan işlerde, organizasyonlarda, arkadaş iletişimimizde rahatlamalar oluşabilir. Bugün önemli kararlarımızı akşam saatlerinde almaya bakalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; insanlar arasında diplomasi yapmayı öğrenmeniz gerekiyor. İstekli ve öğrenmeye açık yönünüzle iş hayatınızda iyi bir kariyer yapabilirsiniz. Çevrenizi kullanmayı ve insanlardan istediklerinizi almasını iyi biliyorsunuz.Yalnız özel hayatınızda özgürlüğünüzü dizginlemeniz gerekiyor. Bu sene, önemli iş bağlantıları oluşturacak, yeni temeller atacaksınız.




Koç Burcu: Birkaç haftadır arkadaş ve sosyal çevre evinizde gerileyen merkür bugün düzelmeye başlıyor. Bu alanlarda yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlıyor.




Boğa Burcu: Birkaç hafta boyunca sizin kariyer alanlarınızda sorunlar yaratan merkür bugün düzelmeye başlıyor, iş alanlarınızdaki iletişim rahatsızlıkları bugünden sonra gerdie kalmaya başlayacak.




İkizler Burcu: Eğitim, medya, hukuk ve seyahat alanlarınızda birkaç haftadan beri geri giden merkür bugün itibarıyla düzelmeye başlıyor. Artık bu alanlarınızdaki sorunlar geride kalmaya başlayacak.




Yengeç Burcu: Birkaç haftadan beri ortaklaşa maddi konularda sizi zorlayan merkür bugünden sonra düzeliyor artık para alanlarınızda rahat bir nefes alabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün, ortaklaşa iş alanlarınızda ciddi ve disiplinli iletişimle hareket edebilirsiniz. Ayrıca bugün itibarıyla, özel hayatınızda veya ortaklaşa iş alanlarınızda yaşadığınız iletişim aksilikleri artık geride kalmaya başlayacak.




Başak Burcu: Geri giderken iletişim alanlarımızda hertür aksaklıkları yaratan merkür, bugün düzeliyor. İş alanlarınızda yaşayacağınız sorunların bugün itibarıyla geride kaldığını görebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün itibarıyla aşk hayatınızda bazı sorunları hayatınıza taşıyan merkür düzelmeye başlıyor. Aşkta, eğlencede ve çocuk ilişkilerinizde rahatlamalar görülebilir.




Akrep Burcu: Yapacaklarınız konusunda daha mantıklı bir şekilde hareket edeceksiniz. Bugün birkaç haftadan beri ev ve aile alanlarınızda gerileyen merkür düzelmeye başlıyor. Bu alanlardaki sorunlar geride kalmaya başlayacak.




Yay Burcu: Hem sosyal olacak, hem de bu sırada işlerinizi halledebileceksiniz. Yakın çevre iletişiminizde size zorluklar çıkaran merkür bugün düzeliyor, iletişiminizde artık rahatlayacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün, maddi konular daha fazla önem kazanmaya başlayacak. Maddi konularda fikirleriniz, alışverişleriniz ve iletişim konusunda artık rahatlıyorsunuz zira merkür bugün düzeliyor.




Kova Burcu: Bugün, hayatınızdan alacağınız keyif yüksek olabilir. Birkaç haftadan beri sizin burcunuzda gerileyen merkür, bugün düzeliyor, artık fikirlerinizi ve planlarınızı ortaya koyabilirsiniz.




Balık Burcu: Birkaç haftadan beri geçmişte çözülmemiş sorun ve problemleri hayatınıza taşıyan merkür, bugün düzelmeye başlayacak. Artık biraz rahatlayacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR