Bugün ve yarın öğleden sonraya kadar Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Ayrıca evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; konsantrasyon ve yüksek dikkat gerektiren işler tam size göre. Çabuk sıkıldığınız için herşeyden kolay vazgeçme huyunuzu düzeltmelisiniz. Özel hayatınızda sebat ederseniz mutluluk sizden yana olacak. Durduk yere heyecan aramayı bir kenara bırakın. Bu sene, iş alanlarınızda önemli şanslar sizi bekliyor. Ortaklı işlerin peşine düşün.




Koç Burcu: geçmişte bir arada olduğunuz ama uzun zamandır haber alamadığınız arkadaşlarınızla karşılaşabilir veya onlardan haber alabilirsiniz. Bazı zamanlar yalnız olma isteğiniz öne geçebilir.




Boğa Burcu: Paylaşımlarınızı arttırmalısınız. Eski projeler, konuşulmuş olaylar bugün karşınıza gelebilir. Mantığınızı devreden çıkarmayın ve iletişiminizde karşı tarafla anlaşmazlıklardan uzak durun.




İkizler Burcu: Bugünlerde gözler üzerinizde olacak. Birden fazla işi halletmek, eski akrabalarınızla buluşmak veya onlardan haber almak önemli olacak. Daha önceden konuşulmuş bir eğitim veya seyahat fırsatı gündeme gelebilir.




Yengeç Burcu: Mantıklı olacaksınız ve daha önceden konuşulmuş para işlerinizi halleedeceksiniz. İş alanlarınızdaysa diğer insanların desteğini üzerinizde hissedeceksiniz.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla eski konuşmalar ve tamamlanmamış meseleler üzerinde konuşabilirsiniz. İş alanlarınızda farklı ve değişik konu ve olaylara odaklanmayı isteyebilirsiniz.




Başak Burcu: Sizi sıkan konu ve insanlardan uzak duracak, ilişkinize yeni soluk getirecek aktivitelerde bulunmak isteyeceksiniz. İş alanlarınızda eski meseleler üzerine konuşmalarınız artabilir.




Terazi Burcu: Hayata aşkla bakacağınız bugün, özel yaşantınızdaki oluşumlar keyfinizi yerine getirecek. Eski aşklarınızı konuşmak, onları anmak veya sevdiğinizle hayatı doya doya yaşamak önemli olacak.




Akrep Burcu: Eski bir aile meselesi bugün konuşmalarınız arasında yer alabilir. Hayata karşı büyük bir yaratıcılıkla yaklaştığınız bugünlerde herşey sizin lehinize oluşuyor ama aşk hayatınızda hala gözlerinizi tam açmış değilsiniz.




Yay Burcu: Eski konular ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. İletişim halinde olacaklarınızla yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Eviniz veya ailenize karşı yardımsever etkilerinizin yüksek olacağı bir dönemdesiniz.




Oğlak Burcu: Bugün parasal konular kafanızı kurcalayabilir. Bir para konuşması, eski bir konu üzerinde duracaksınız. İş hayatınızda çalışmalarınızın karşılığını almak sizin için kolay olacak.




Kova Burcu: Güzel gelişmeleriniz var ama kendinizi ifade ederken bir konuyu anlatırken yanlış anlaşılmalara bugün dikkat edin. Koşturmalarınızın ve uğraşılarınızın sonuçları hayatınıza olumlu yansıyabilir.




Balık Burcu: Gezmek, dolaşmak, hayatın keyfini çıkarmak etkili olabilir. Sizi sıkan veya hayatınızı monotonlaştıran insanlardan uzak durmalısınız. Parasal gelişmeler sizi mutlu edebilir.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR