Bugün oluşan merkür- satürn karesiyle bazı işlerimizde bozulmalar oluşabilir. Düşüncelerimizde karamsar, keskin ve eleştirel olabiliriz. Görmek ve duymak istemediğimiz şeyler karşımıza gelebilir. Bugün önemli işlere kalkışmamalı ve var olan işlerimizde sorun yaşarsak hemen herşeye çok olumsuz yaklaşmamalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; edebiyat, sanat ve müziği çok seviyorsunuz ama ticari ve maddi yeteneklerinizi de geliştirmeye çalışmalısınız. Sevdiğiniz işi yapmak sizin için önemli. Özel yaşantınızda kendinize daha fazla güvenmelisiniz. Bu sene, bazı işlerinizde olumsuzluklar oluşabilir ama sizin hayata nasıl baktığınızda önemli olacak.




Koç Burcu: Ortaklaşa paraya dayalı işlerinizde veya alacağınız bir para konusunda moralinizi çabuk bozabilirsiniz. Siz kendi planlarınıza, yapacaklarınıza odaklanın ve ne gelirse gelsin esnek olmaya çalışın.




Boğa Burcu: Ortaklaşa yürütülen işlerinizde bazı sorunlar ve problemler su üstüne çıkabilir. Bir iş görüşmeniz, anlaşmanız ve projenizde bozulmalar oluşabilir. Kendinize inanmaktan çekinmeyin.




İkizler Burcu: İş hayatınızdaki sorumluluklarınız hayata dair geniş bakış açınızı bir parçada olsa sınırlayabilir. Bazı sorunlara özellikle seyahat, eğitim ve hukuk alanlarınızda bazı hazırlıklı olun.




Yengeç Burcu: Ev içinde vakit harcayacaksanız ufak tefek kazalara karşı dikkatli olun. Aşkta bazı yanlış anlaşılmalar, ifadeler, ilişkinizde sorunlar yaşatabilir. Parasal sorumluluklar hayata olumsuz bakmanıza neden olabilir.




Aslan Burcu: Kısa yolculuklarda dikkatsizlikten kaynaklı olarak sakarlıklar oluşabilir. Özel hayatınızda bazı sorumluluklarınız size ağır gelebilir ve onunla konuşmalarınızda kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz.




Başak Burcu: Özellikle ticaretle uğraşıyorsanız bugün hızlı ve düşünülmeden atılan adımlara karşı dikkatli olun. İş alanlarınızdaki olumsuz bakış açısı, yakın çevre ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.




Terazi Burcu: Bugün kişisel isteklerinizde hızlı ve bir o kadar aceleci davranabilirsiniz. Aşk, çocuk veya eğlenceye dayalı harcamalarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Aşk hayatınızda bazı anlaşmazlıklar yaşamaya meyillisiniz.




Akrep Burcu: Hayati olarak aldığınız ve üstlendiğiniz sorumlulukların ev ve aile hayatınızda bazı sorunlara neden olması muhtemel. Aile hayatınızdaki bazı konuşmalar sizi aşağıya çekebilir.




Yay Burcu: Arkadaşlarınızla bir arada olacağınız ortamlarda hızlı, düşüncesizce davranmanız bazı potlar kırmanıza neden olabilir. Bugün, yaşayacağınız bazı beklenmedik olaylar karşısında negatif olacaksınız.




Oğlak Burcu: Hızlı kararlar çabuk hareket etmeniz gereken işleriniz konusunda işinize yarayabilir. Birden fazla uğraştığınız işlerinizde bakış açınızı daraltmamaya özen gösterin. Maddi konularda bazı sorunlara açık bir gün.




Kova Burcu: Toplum içi sorumluluklarınız, iş alanlarınızda bazı konuları negatif algılamanıza neden olabilir. ya da iş sorumluluklarınız sizi size keyif veren birçok konu ve hobiden uzak tutabilir.




Balık Burcu: Düşüncelerinizde ketum olmak ve neler hissettiğinizi karşı tarafa göstermemek bugün önemli olmalı. Duyacağınız ve alacağınız haberler, hemen moralinizi aşağıya çekebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR