Bu Pazar Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sezgileriniz çok güçlü ve onları kullanmasını biliyorsunuz. Etrafınıza karşı rahat tavırlarınız, nazik duruşunuz çevrenizdekileri etkiliyor yalnız bazen gereksiz alınganlık ve küskünlükler yaşıyorsunuz. Alışkanlıklarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Özel hayatınızda başarılısınız. Bu sene, sosyal çevrenizdeki insanlar, yerler değişebilir. Bu değişimin keyfini çıkarın, şans buralardan gelecek.




Koç Burcu: Bugün işte beraber hareket ettiğiniz ve ortaklaşa çalıştığınız insanlarla ve arkadaşlarınızla hızlı ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Herşeyi tek başınız yapmak sizin için önemli olsa da ortaklıklar hayatınızı kurtarabilir.

Boğa Burcu: Bugün aşk hayatınız ve eğlenceli yönleriniz ön planda olacak. Beraber olduğunuz insan hayatınızla ilgili kararlarda size desteğini sunabilir. Önemli bir işiniz, varsa bugün hızlı, aktif ve iş bitirici olacaksınız.

İkizler Burcu: Aile hayatınız için yapacağınız alışverişler sizi mutlu edebilir. Daha önceden konuşulmuş bir seyahat fikri sizi heyecanlandırabilir.Diğer insanları istediğiniz konularda ikna etmeniz zor olmayacak.

Yengeç Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda evinizin hesabını bu aralar iyi yapmalısınız. Bugün para pul, yapılacaklar ve alınacaklar konusunda harekete rahatlıkla geçebilir, yapılacaklar konusunda ailenizi ikna edebilirsiniz.

Aslan Burcu: Özel hayatınızda, bu aralar birbirinizi anlamakta zorlanıyor olsanız bile, iletişiminizi karşı tarafla kesmemeye çalışın. Yumuşak yapınızla bugün ikna yeteneğiniz güzel çalışabilir.

Başak Burcu: Bugün her tür aktiviteden ve keyifli alanlardan hoşlanacaksınız. İş hayatınızda hızlı, becerikli addımlarla daha önceden planlanmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. İş konularında çevrenizden faydalanmayı unutmayın.

Terazi Burcu: Aile hayatınız ve eviniz bu aralar hayatınızın merkezinde olabilir, evde bulunmak, ev için yenilikler yapma isteğiniz çok yüksek. Bu konularda sevdiğiniz insanı ikna etmek zor olmayacak merak etmeyin.

Akrep Burcu: Aile hayatınız ve eski konu ve olaylar konuşmalarınız ve paylaşımlarınız arasında yer alıyor. Ailenizi ikna ettiğiniz kadar iş yaptığınız insanları da ikna etmeye çalışın.

Yay Burcu: Bugün göz önünde olacağınız alanlarda veya iş konularında titiz ve seçici tavırlarınızla hareket edeceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızda güzel bir iletişim sağlayacaksınız.

Oğlak Burcu: Bugün farklı ortamlarda yaratıcılığınızı ve eğlenceli yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızdaysa akşam saatlerinde değişik planlar devreye girebilir. Kendinizi yenilemek en büyük arzunuz.

Kova Burcu: Kafanızdakiler için artık harekete geçin. Zira diğer insanları yapacaklarınız konusunda ikna etmek bu aralar hiç zor değil. Önemli bir işinizi bugün hızlı yapınızla halletmeye çalışıcaksınız.

Balık Burcu: Sosyal çevrenizdeki etkili ve güçlü arkadaşlarınızla özel hayatınızın detaylarını bugün konuşabilir veya partnerinizle çeşitli organizasyonlar, partiler veya aktivielerde bulunmayı isteyebilirsiniz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR