Bugün merkür balık burcuna geçecek. İletişimimizde duygusallık, hayalperestlik ve dağınıklık öne geçebilir. Önemli ticari anlaşmalarda gerçekçilikten uzaklaşmadan yola koyulalım. Yine bugün tam 40 gündür gerileyen ve ilişkilerimizi aksatan venüs düzeliyor. Artık ilişkilerimizde rahatlamaya başlıyoruz. Bugün ayrıca jüpiter-plüton karşıtlığı devreye girecek. Amaçlarımız için uğraştığımız ve bize güç veren konularda aşırı abartılı davranmaya meyilli olabiliriz. Bazı durumlarda güç ve otorite sahibi insanlarla kendimizi aralıksız bir kavga ve savaş içinde bulabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, gereksiz yerlerde dikkafalı ve sert davranmaya meyillisiniz. Serüvenci bir tarafınız var ve bazen sizi anlamak bir hayli zor. Çevrenizdeki insanlara gereksiz yere kapris yapmaktan kaçınmalısınız. Bu yönlerinizi kontrol edebilirseniz iş dünyasında iyi başarılar kazanabilirsiniz. Bu sene, özellikle evlilik konularında şansınız bayağı bir açık.




Koç Burcu: Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Ayrıca bugün venüs kariyer evinizde düzeliyor, iş ilişkilerinizde rahatlamaya başlayacaksınız.




Boğa Burcu: Merkür sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde ilerlemeye başlıyor. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir. Venüsün yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim alanlarınızda düzelmesiyle birlikte artık rahatlayacaksınız.




İkizler Burcu: Merkür sizin kariyer ve iş alanlarınızda 2 hafta boyunca dolaşacak. İş konusunda görüşmeleriniz ve konuşmalarınız hızlanabilir. Ayrıca ortaklaşa para alanlarınızda bir takım sıkıntılar yaratan venüs bugün düzelecek.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda merkür iletişiminizi hızlandıracak. İlişkilerinizdeki aksamalar geride kalmaya başlayacak.




Aslan Burcu: Banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Görüşmeleriniz hızlanabilir. İş alanlarınızda bugün düzelen venüs size nihayet rahat bir nefes aldıracak.




Başak Burcu: Bugün itibarıyla 2 hafta boyunca özel hayatınız veya ortaklı işleriniz konuşulmaya başlanacak. Ayrıca bugün venüs düzeliyor. Aşk hayatınızda, çocuk ilişkinizde sorunlar geride kalmaya başlayacak.




Terazi Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Yine sağlığınızı gözden geçirebilir, kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Ayrıca bugün ev ve aile evinizde gerileyen venüs düzelmeye başlayacak.




Akrep Burcu: Artık aşk hayatınızı konuşmaya ve düşünmeye başlıyorsunuz. Ayrıca bugün yakın çevre alanlarınızda tam 40 gündür gerileyen venüs düzeliyor. Yakınlarınızla ilişkiniz rahatlayacak.




Yay Burcu: Bugün merkür ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işleriniz devrede. para evinizde gerileyen venüs bugün düzeliyor, parasal konularda rahatlayacaksınız.




Oğlak Burcu: Artık, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, ve iletişim alanlarınızda etkili hareket etmeye başlayacaksınız. Ayrıca kişisel alanınızda gerileyen venüs düzeliyor, kendinize daha iyi bakmaya başlayacaksınız.




Kova Burcu: Bugün merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. paraya dayalı iş anlaşmaları bu dönem ortaya çıkabilir. Kadersel bir takım olaylar geride kalmaya başlayacak.




Balık Burcu: Artık daha fazla kendinizi ve hayatınızı konuşuyor olacaksınız. İş anlamında konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak. Venüsün bugün düzelmesiyle birlikte arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz rahatlamaya başlayacak.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR