Bugün oluşan güzel açılar, duygusal yönden bir çok konuda bizi destekleyecek.Bize keyif verecek, mutlu edecek konu ve olaylara, kişilere yönelebiliriz. Akşam saatlerinde ay-satürn karşıtlığıyla duygusal sorumluluklarımız ağır basabilir. Kendimizi yetersiz ve suçlu hissetmemiz mümkün. Akşam ve gece saatlerinde dikkatli olalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güzel giyinmeyi ve güzel insanlarla bir arada olmayı seviyorsunuz. İniş çıkışlı düşünce sisteminizle duygularınızın mantığınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Sabır ve anlayış anahtar sözcükleriniz olmalı. Şansınız çok açık. Bu sene, yakınçevre ilişkileriniz size bir çok fırsat sunabilir.




Koç Burcu: Maddi alanda yapılması gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. İş alanlarınızda kendiniz bile yapacaklarınızdan etkileneceksiniz. Aktif bir gün sizleri bekliyor. Aile hayatınıza biraz ayıracağınız vakit sizi mutlu kılabilir.




Boğa Burcu: Bugün, kendinize olan düşkünlüğünüz ve ilginiz yüksek olacak. Önemli bir işinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Sabah saatlerinde özel hayatınızda dikkatli olmalısınız.




İkizler Burcu: Bugün iç sesinizi dinleyerek hareket etmeli ve her zamanki mantığınızı bir kenara bırakmalısınız. Bunu yaptığınızda gününüzün ne kadar eğlenceli geçtiğini farketmeniz kaçınılmaz.




Yengeç Burcu: Arkadaş ortamlarınızda ve sosyal çevrenizde gözler sizin üzerinizde olabilir. Ortaklaşa işlerinizde gelecek planlarınız etkili olabilir. Aşk hayatınızda bazı konuları gözünüzde büyütmeyin.




Aslan Burcu: Kafanızda yapmak istediğiniz bir sürü plan olabilir. Özel hayatınızda biraz daha sabırlı olmalısınız. Sabırsızlık ve birşeyleri hemen yapma isteğiniz bazen sevdiklerinizi kırıyor.




Başak Burcu: Uzak çevrenize karşı istekle hareket edebilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişim halinde olmanız ve yapacağınız planlar gününüzü neşelendirecek. Kendinizi geliştirmek için kolları sıvayın.




Terazi Burcu: Ailenize yapacağınız yardımlar sizi mutlu kılabilir. Eğlenceli yer ve ortamlarda bulunma isteğiniz artıyor. İş hayatınızda bugün kendinizi mutlu hissedeceksiniz.




Akrep Burcu: Sevdiğiniz insanı sahiplenmek ve ona karşı derin duygular hissetmek ön planda olacak. Uzak yerlerden alacağınız güzel haberler gün içinde sizi mutlu kılabilir.




Yay Burcu: Bugün günlük işlerden keyif alacaksınız. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kendinizi herşeyden sorumlu hissetmemelisiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı anlayışlı olun.




Oğlak Burcu: Hayatın sizi desteklediğini bildiğinizden kafanızdaki güzel planları bugün hayata geçirmek sizin için zor olmayacak. Özel hayatınızdaki güzel gelişmeler sizi her türlü zorluktan koruyor.




Kova Burcu: Ailenize olan düşkünlüğünüz artacak. Evinizde kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Kafanızdaki planları sevdiğiniz insana daha net bir şekilde ifade edin ve kartlarınızı açık oynayın.




Balık Burcu: Arkadaşlarınızla yapacağınız kısa vadeli planlar gününüzü şenlendirebilir. Yaratıcılığınızın yüksek olacağı bugün aşk hayatınızda hissettiğiniz güzel duyguları sevdiğiniz insana, aktarmakta zorlanmayacaksınız.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR