Bugün oluşan jüpiter-mars karesiyle, hareketlerimizde, girişimlerimizde abartı öne geçebilir. Harcamalarımız yüksek olacak. Riskli adımlardan, plansız proje ve işlerden kaçınalım. Düşünmeden atılacak her adım bizi ilerleyen zamanlarda zorlayabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sosyal yaşama ve dış çevreye düşkünsünüz. Etrafınıza ve arkadaşlarınıza karşı oldukça dürüst ve cana yakınsınız. Amacınız doğrultusunda hareket etmek iş yaşantınızda size önemli başarılar kazandırtacak. Bu sene, harcamalarınız yüksek olabilir. İyi bir planlamaya ihtiyacınız var.




Koç Burcu: Bugün yaratıcılığınız yüksek çalışacak. Ayrıca özel hayatınızda fazla iyimser olmanız, ortaklı işlerinizde ve birebir ilişkilerinizde abartılı davranmanıza neden olabilir.




Boğa Burcu: Kendinizi geliştireceğiniz bir dönemdesiniz, yatırımlarınızı yapın. İletişime dayalı işlerinizde ve iş alanlarınızda bazı abartılı hareketler, girişimler bugün devrede olabilir. Abartmamaya çalışın.




İkizler Burcu: Bugün geçmişi gözden geçirmek işinize yarayabilir. Aşk, eğlence ve çocuk alanlarınıza yapacağınız harcamalarda aşırılıklara kaçmaya meyilli olacaksınız. Borsada yatırım yapanlar dikkatli olmalılar.




Yengeç Burcu: Ailenize yönelik adımlarınızda ve kişisel kararlarınızda aşırı iyimserlikle davranmak sizi zorlayabilir. Herşey iyi gidiyor diye abartılı ve tutamayacağınız, yapamayacağınız planlardan uzak durun.




Aslan Burcu: Yakın çevre iletişiminiz bugün hızlı olacak, düşündüğünüz ve hissettiğiniz insanlar sizi arayabilir ve hissiyatınızın bu kadar kuvvetli olmasına şaşırabilirsiniz.




Başak Burcu: Bulunacağınız yerlerde bugün istek ve şevkiniz yerinde olacak. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla bir aradayken parasal harcamalarınıza çok dikkat edin. Fazlasıyla abartmaya meyilli olacaksınız.




Terazi Burcu: Banka ödemeleri, alacak verecek dengesi gündeminizde olacak. Kariyer fırsatlarınız devam ederken, bugün atacağınız adımlarda herşeyi dikkatlice gözden geçirin, fazla iyimserlik gereksiz risklere neden olabilir.




Akrep Burcu: Geleceğinize yönelik bazı adımlarınızda zorlansanız bile, bugün girişimde bulunmak ve harekete geçmek isteyeceksiniz. Özellikle dış ortamlarda başkalarının eline kendinizle ilgili önemli kozlar vermemeye çalışın.




Yay Burcu: Sosyal çevre adımlarınız, parasal konularda düşüncesiz ve biraz da sorumsuz hareket etmenize neden olabilir. Adımlarınızı ve girişimlerinizi abartmadan yapmaya çalışın.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda kendinizi ortaya koyacaksınız. Güçlü kişiliğiniz sizi birçok konuda bir üst noktaya taşıyabilir. İş girişimleriniz, özellikle ortaklaşa para alanlarında abartılı davranmanıza neden olabilir.




Kova Burcu: Evinize ve ailevi konulara düşkünlüğünüz bu birkaç gün yoğun olacak. İş alanlarınızda, harekete geçeceğiniz konularda abartılı davranışlarınıza dikkat edin. İş seyahatlerinizde abartılı olmamaya çalışın.




Balık Burcu: İletişime dayalı işleriniz öne çıkmaya başlayacak. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi sıkı ve sağlam tutmalısınız. Ayrıca aşk hayatınızda bazı abartılı davranışlar öne çıkabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR