Bu Pazar, her zamanki günlük rutinlerimizin dışında hareket edebiliriz. Bazı durumlarda sinirli ve kışkırtıcı olmamaya özen gösterelim. İnsanları dinlemeden tavır almayalım. Gün içinde beynimiz huzursuz olabilir. Kafamız yine de çözüme yönelik çalışacak.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; planlarınız tam anlamıyla olmadığı zaman asabi ve sabırsız bir tutum içine giriyorsunuz. Hayal gücünüz çok gelişmiş ve hayalgücünüzü destekleyecek iş ve uğraşlar içinde yer almak niyetindesiniz. Bu sene, sinirli yapınızı iyi dengelemelisiniz. Önemli görüşmeler oluşabilir.




Koç Burcu: Yeni yıla çok az gün kala alacak verecek işlerinizi ödemelerinizi halletmeye çalışın. Bazı davranışlarınız iş alanlarınızda zorlanmanıza neden olabilir. Kolay sıkılabilir ve iş alanlarınızda sinirli olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Yeni yıla çok az zaman kaldı bu yüzden de bu Pazar uzaklarda bulunuyorsanız, seyahatteyseniz veya seyahat halinde olan akrabalarınız varsa sinirli ve tepkili davranmamaya özen gösterin.

İkizler Burcu: Bugün, tamamlamanız gereken işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Bugün herhangi bir yere gittiğinizde fazla harcama yaparsanız dikkatli olun, sinirli etkiler altındasınız.

Yengeç Burcu: Kalabalık ortamlarda bugün bulunmamaya özen gösterin zira kolay tepki verebilir ve sinirli olabilirsiniz. yine eşinizin ailesiyle bazı konularda anlaşmazlıklar olabilir.

Aslan Burcu: Bu birkaç gün eviniz ve ailevi konular gündeminizde olacak. Bu Pazar aile hayatınızda yapılması gerekenleri halledin. Seyahat veya uzak ortamlarda sinirli tavırlarınız ön planda olabilir.

Başak Burcu: Bugün aşk konuşmalarınız ön planda olacak, onunla ilişkinizdeki sorunlara çözüm bulmak için güzel bir gün. Birbirinize karşı inatlaşmazsanız herşey çok güzel olabilir.

Terazi Burcu: Özel hayatınızda bazı sinirli davranışlar içinde olabilirsiniz. Bu özellikle sevdiğiniz insanın davranışlarından kaynaklanabilir. Bu Pazar dinlenmeye özen gösterin.

Akrep Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla konuşmalarınıza dikkat edin. Bugün onlarla çözüme yönelik adım atacaksınız. Sağlığınızda ve işlerinizdeki değişimler iletişiminizi bugün zorlayabilir, sinirle tepki vermeyin.




Yay Burcu: Bugün biraz isteksiz olabilir, bazı konuları kafanıza gereğinden fazla takabilirsiniz. Eğlence hayatınıza yapacağınız harcamalar sonradan sinirinizi bozabilir.

Oğlak Burcu: Sosyal ortamlarınız ve çevreniz aktif olacak. Ailenizdeki insanlara karşı bugün sinirli ve agresif olmamaya özen gösterin. Ortam değişiklikleri isteyebilirisiniz.

Kova Burcu: Bu aralar çok düşünüyor ve devamlı üretiyorsunuz. Bir yandan da rahatsız edilmek istemiyor olabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar bunu anlamazlarsa hemen tepki göstermeyin.

Balık Burcu: Hayatınızdaki parasal değişimler sizi en çok çevre alanlarınızda zorluyor ve sinirli kılıyor. insanlar durumunuzun farkında olmayabilirler, onlara kızmayın.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR