Bugün merkür oğlak burcuna geçecek. Daha pratik, ciddi ve rasyonel düşünmeye başlayabiliriz. Özellikle iş hayatımızda realist davranmak ve organize etmek önem kazanacak. Başkalarına yardım etmek gün içinde enerjimizi düşük tutabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; maddi konularda ilerici ve tutarlı kararlarınızla çok kısa zamanda isteklerinize kavuşacak bir azminiz var. Çevrenizdeki insanları etkiliyorsunuz. Sizin için dünya çok net ve herşey böyle olmalı. Sevdiğiniz veya sevmediğiniz şeyleri kolaylıkla ayırt edebiliyorsunuz. Bu sene, yardımsever tavırlarınız size çok şey kazandırabilir.




Koç Burcu: Sizin kariyer evinizde ilerlemeye başlayan merkür, 15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. Patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınızı arttırabilirsiniz.




Boğa Burcu: Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda iletişiminiz hızlanabilir. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir. Size yardımcı olacak insanları tercih edin.




İkizler Burcu: 2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Yaşamı ciddi sorgulamalarınız olabilir.




Yengeç Burcu: 2 hafta boyunca özel hayatınız veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ve düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Danışmanlık almak, başkalarının deneyimlerinden yararlanmak için uygun bir dönem.




Aslan Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlanabilir.İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, sağlığınızda kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde disiplinli ve programlı yönleriniz ortaya çıkabilir.




Terazi Burcu: Eviniz ve ailenizle ilgili konularda kalıcı ve çözümsel yaklaşımınız bu 2 hafta boyunca öne geçecek. Yine eve dair, emlak satımı işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Satın ama almayın.




Akrep Burcu: Yakın çevrenizle yapılacak keyifli planlar devrede olabilir. Merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmenize neden olacak.




Yay Burcu: Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Ticaretle uğraşan yaylar bu 2 haftalık dönemde olumlu etkileniyor olacak.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenize, akraba veya kardeşlerinize yapacağınız yardımlar bugün sizin için önemli olacak. Ayrıca Önemli görüşme ve konuşmalar, gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi paylaşın.




Kova Burcu: Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir.




Balık Burcu: Yabancı ortaklı işler, seyahat, hukuk, eğitim, ticaret konularında 15 gün boyunca konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilir, temkinli ve dikkatli davranarak istediğiniz planları devreye sokabilirsiniz.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR