Bu Pazar, eğlenceli olaylar, oluşumlar bizi daha rahat harekete geçirebilir. Duygusal olarak, kendimizi mutlu, stabil ve rahat hissedeceğiz. Akşam saatlerinde önemli olaylarla uğraşmak istemeyeceğiz, ay boşlukta olacak. Gece saatlerinde kafa dalgınlıklarına dikkat etmeliyiz.





BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; ticarete kafanız fazlasıyla çalışıyor.İyi bir işadamı olabilirsiniz. Lider özelliklerinizle, herkesin çok kolay dikkatini çekiyor ve onları etkilemeyi beceriyorsunuz. Dürüstlükten uzak durmayın ve biraz daha sakin olmayı deneyin. Bu sene, hayatınızda önemli değişimlere hazır olun. Yılın 2. yarısında harekete geçmek daha kolay olacak.

Koç Burcu: Bugüne hareketli ve uyumlu enerjilerle başlıyorsunuz. Seyahat veya eğitime dayalı konularda kafanızdaki fikirleri hayata geçirebileceksiniz. kafanızdaki seyahat veya tatil planlarınızdan sevdiğiniz insana bahsedebilirsiniz.

Boğa Burcu: Aile hayatınızda kendinizi huzurlu kılacaksınız. kafanızda bir sürü proje olmasına karşı bu işlerinizde bazı yavaşlamalar ve aksilikler görülebilir. dış çevrenizle olan bağlantılarınıza dikkat edin.

İkizler Burcu: Maddi konularda bu aralar herşeyi iyice gözden geçirmelisiniz. Haftabaşında yapılması gerekenleri tamamlamaya çalışın. Gece saatlerinde aşırı hayalci ve romantik olabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bazı konularda anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Gece saatlerinde hayalgücünüz yüksek çalışacak, telefonda birilerine bir randevu verirseniz bir kenarlara not edin.

Aslan Burcu: Gününüze şartlar lehinizde ve bir o kadar keyifli başlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın size ve yaşadıklarınıza anlayış ve mantıkla yaklaşması çok hoşunuza gidecek.

Başak Burcu: Yaptığınız işlerden alacağınız güzel sonuçlar aile hayatınızda sizi mutlu edebilir. Bugün diğer insanlarla aranızda bir set vermış gibi hareket edeceksiniz. Gece saatlerinde olaylara daha bütün ve doğru bakabileceksiniz.

Terazi Burcu: Bugün düşüncelerinizde oldukça pozitif ve aşırı iyimser tavırlarınızla hareket edeceksiniz. Bu dönemde sizi harekete geçiren insanlara daha çok ilgi duyuyorsunuz.

Akrep Burcu: Bugün parasal konularda şans sizden yana olabilir. Aşırı rahat tavırlarınızla kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Yakın çevrenizde insanlar sizinle devamlı iletişim halinde olmak isteyebilir.

Yay Burcu: Dış ortamlarda ve değişik yerlerde bu Pazar şanslı ve iyimser etkiler altındasınız. Gaza gelip büyük alışverişlerden ve eşya alımlarından uzak durun. Akşam saatlerinde enerjiniz daha da yükseliyor.

Oğlak Burcu: Bu Pazar para harcamalarınız öne çıkabilir. Zorlandığınız noktalarda rahat bir nefes alacaksınız ama sosyal ortamlarda bu kadar rahat olmayabilirsiniz. Önemli görüntü değişikliklerinden kaçının.

Kova Burcu: Bugüne bulunacağınız sosyal ortamlardan alacağınız şanslı haberlerle başlayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aile ziyaretleri, arkadaş toplantıları gününüzü ilginç ve istediğiniz gibi yapabilir.

Balık Burcu: Göz önünde olacağınız kalabalık yerlerde şanslı ve mutlu etkiler altındasınız. Bugün yapılması gereken günlük rutin işleriniz devrede olabilir. Bazı sorumluluklar sizi zorlasa da kafanıza çok takmayın.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR