Bu Pazar ve haftabaşı Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Omuzlarımız, kollarımız, ellerimiz ve ciğerlerimiz hassas olabilir. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aşırı romantik yapınız özel hayatınızda zorlanmalara ve anlaşılmamalara neden olabilir. Müzik, edebiyat, sahne sanatlarının hepsi ilginizi çekiyor. Bu alanlarda başarılı bir kariyeriniz olabilir. Bu sene, yakınçevrenizle güzel planlar devrede olabilir. Aklınızdaki çalışmalar ve projeler için şanslı etkileriniz olacak.




Koç Burcu: Bugün oldukça eğlenceli bir gün olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla iletişiminiz aranızdaki ilişkiyi güçlendirecek. Birbirinizi özel hayatınızda kolay harekete geçireceksiniz.

Boğa Burcu: Bu Pazar sevdiğiniz insanla yabancı ortamlarda bulunabilir veya seyahatlerde kendinizi mutlu edebilirsiniz. Bir yandan da bazı işlerinizi tamamlamanız gününüzü özgürce ve rahat yaşamanız neden olacak.

İkizler Burcu: Bu Pazar aşk hayatınızda tam da istediğiniz gibi aktif ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz spor veya bir takım aktiviteler varsa bugün yapmaya çalışın.

Yengeç Burcu: Bugün evinizde geçirilecek vakit sizin için önemli olabilir. Sevdiğiniz insanla paylaşacak çok şeyiniz var ve paylaşımlarınız için bugünü kullanmalısınız.

Aslan Burcu: Sosyal ortamlarınız ve grupsal toplantılar bu Pazar önem kazanacak. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ve kısa vadeli planlarda bulunabilirsiniz. İş hayatınızda da şansınızın arttığını düşünüyorsunuz.

Başak Burcu: Kalabalık yerler, dış ortamlar, avm lerde geçirilecek vakit bugün önemli olacak. Aile ortamlarınıza vaktinizi ayırmak istemeyebilirsiniz zira onlarla olan konuşmalarınız bu aralar oldukça aktif görünüyor.

Terazi Burcu: Bu Pazar dış ortamlarda, seyahatlerde kendinizi ortaya koyacaksınız. Enerjinizi iyi kullanacağınız bir dönemde olacağınızdan havaları çok önemsemeden dışarıda vakit geçireceksiniz.

Akrep Burcu: Bu Pazar biraz ketum, biraz araştırmacı ve ruhsal konulara daha fazla ilgi duyarak gününüzü geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizle ve ailenizle vakit geçirmek önem kazanacak.

Yay Burcu: Bu Pazar sevdiğiniz insanla beraber programlar yapabilir ve onun isteklerine önem verebilirsiniz. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınıza verdiğiniz sözler varsa tutmanızın tam zamanı.

Oğlak Burcu: Sevdikleriniz veya partneriniz dolaşma, alışveriş yapmak için sizi kandırabilir, beraber ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Dış ortamlarda gezmekten ve eğlenmekten mutlu olacaksınız.

Kova Burcu: Bugün hayata aşkla bakacak, eğlenceli konu ve olaylar içinde olmak isteyeceksiniz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili uğraşılarınız artabilir. Uzakta bulunan akrabalarınızdan alacağınız haberler sizi mutlu edebilir.

Balık Burcu: Eviniz için alışveriş yapın ve eksikliklerinizi tamamlayın. Bu size biraz külfet gibi gelebilir çünkü evinizde miskinlenmek bugün çok hoşunuza gidecek. Bir eşyanızı evin içinde kaybedebilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR