Bugün gökyüzünde oluşan jüpiter-satürn üçgeniyle, şanslarımızı ve fırsatlarımızı kalıcı işlere çevirebiliriz. İstek ve beklentilerimizi gözden geçirmeli ve gerçek isteklerimiz için harekete geçmeliyiz. Hayat karşılaşacağımız şanslar ve fırsatlar adına bizi destekleyecek. Planlı ve programlı ilerlemeye özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, farklı bir hayatınız olabilir çünkü değişik şeyler deneyimlemeyi seviyorsunuz. Ani ve beklenmedik bir olay yaşayabilirsiniz. İnsanlara gereğinden fazla güven besliyor olmanız, gerek arkadaşlıklarınızda, gerekse özel yaşantınızda zorlanmanıza neden oluyor. Bu sene gayrimenkul alım satımından para kazanabilirsiniz.




Koç Burcu: Aile hayatınızda bir ev sahibi olmak istiyorsanız, sevdiğiniz insanla bir program ve plan çerçevesinde ilerlemelisiniz. Önemli iş görüşmeleri bunun için size ışık yakıyor, artık paranızı çar çur etmeyin.




Boğa Burcu: Yakın çevrenizle beraber konuştuğunuz ve planladığınız bir iş varsa bu konuda sorumluluklarınızı devreye sokarak yapabileceklerinizin üzerine yoğunlaşın.




İkizler Burcu: İş alanlarınızda güzel gelişmeler altındasınız ama para akarken, küpünüzü doldurmalı ve iş alanlarınızda daha kalıcı adımlar için harekete geçmelisiniz. Bugün önemli planlarınızı devreye sokun.




Yengeç Burcu: Ortaklı işleriniz varsa, bugün çevrenizden faydalanmasını bileceksiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar devrede. Güzel gelişmeleri kalıcı sonuçlara bağlamak için bugünün olumlu enerjisinden yararlanın.




Aslan Burcu: İş ortamlarınızda gerekli istikrarı kolay sağlayacağınızdan, gözler yaptıklarınızın üzerinde olacak. Aile hayatınız için yapılması gerekenler konusunda bugün harekete geçebilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün sosyal ortamlardan gelecek güzel haberlerinizi, sağlam bir zemine oturtmak için uğraşacaksınız. İletişime dayalı işlerinizde şanslı etkiler altındasınız. Şansınızı iyi kullanın.




Terazi Burcu: Aile değerleriniz bu aralar çok yüksek. Kariyer hayatınızda atılacak yeni adımlar, sağlam temeller üzerine kuruluyor. Bunu başarırsanız uzun süre sıkıntı yaşamazsınız.




Akrep Burcu: Yakın çevrenizdn alacağınız güzel haberler sizi mutlu edebilir. Gelecek planlarınızı devreye sokmak için kendi gücünüzden yararlanın, biraz daha hareketli ve atik olmalısınız.




Yay Burcu: Başkalarına yardım etmek için başkalarının kaynaklarından faydalanabilir ve bunu bir düzene oturtabilirsiniz. Güçlü kişiliğiniz iş ve para alanlarınızda sizi destekleyecek.




Oğlak Burcu: Sevdiğiniz insanın hayatındaki güzel gelişmelerle gelecek planlarınız devreye girebilir. Planlı ve programlı olursanız şansı en iyi şekilde ve uzun vadeli olarak kullanabilirsiniz.




Kova Burcu: Kafanız bu aralar ilginç bir şekilde çalışıyor. Bir sürü plan ve proje kapıda, iş alanlarınızda biraz daha planlı ve programlı olmalısınız. Güçlü bir planlama uzun vadeli yeni kazançlar sağlayabilir.




Balık Burcu: Arkadaşlarınızla konuşmalarınız hızlanacak ve planlar yapacaksınız. Aşk hayatınızda güzel planlar devrede olacak. Sanata dayalı işlerinizde dış ortamlardan ve yabancılardan kalıcı teklifler alabilirsiniz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR