Haftaya ay aslan burcundayken başlıyoruz. Öğlen saatlerine kadar ay boşlukta olacağından önemli kararlardan kaçınmamız yerinde olacak. Salı günü oluşan merkür satürn kavuşumuyla düşüncelerimizde disiplinli, ciddi ve biraz da negatif yönler ön planda olabilir. Plan ve organizasyon konuları için harekete geçebiliriz. Perşembe günü oldukça şanslı etkilerimiz olacak. Önemli konuşma ve görüşmeler devrede olabilir. Cumartesi günü ise esnekliğimiz tam olacak. Değişik konu ve olaylar ilgimizi çekebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; teknoloji ve elektronik alanlar ilginizi çekiyor. Siz insanlara karşı oldukça saf ve dürüst yaklaşırken, kendi çevreniz ve arkadaşlarınız size bu şekilde yaklaşmayabilir. Gözünüz her zaman açık olmalı. Sağlığınıza gereken özeni göstermeli ve ihmal etmemelisiniz..Bu sene yılın ikinci yarısında daha şanslı etkiler altında olacaksınız.




Koç Burcu: Bugün gün içinde eğlenceli ve hırslı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Durmak bilmeyen enerji patlamaları ve içinizi kıpır kıpır edecek güçlü duygularla hareket edeceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün ailenizle bir hareket etmeyi tercih edecek, duygularınızdan açık açık bahsedeceksiniz. Ani ve sabırsız tutumlarınızı kontrol etmeyi başarabilirseniz istediğiniz sonuçlara ulaşmanız daha kolay olacak.




İkizler Burcu: Bugün hızlı, gösterişli ve sabırsız davranışlarınızla yakın çevrenizi şaşırtabilir, kendinizi dışarı atmak ve gezmek ihtiyacında olabilirsiniz. Kararlı ve kesin tavırlarınızla bir çok işinizi halletmeniz mümkün.




Yengeç Burcu: Bugün güvenlik ihtiyacınız ve sevdiklerinizi koruma iç güdüsü fazlasıyla ön planda olabilir. İsteklerinizi yerine getireceğiniz ani harcamalar yapmaya müsait olacaksınız.




Aslan Burcu: Bugün hayatınızla ilgili maceraperest davranabilir, ani davranış değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Sevgilinizle eğlenceli ve uyumlu bir gün sizi beklerken, yakın çevrenize karşı görevlerinizi yerine getirebilirsiniz.




Başak Burcu: Hırsınızın ve beklentilerinizin yüksek olacağı bugün iç enerjinizi dengelemeniz ve kendinizi düşüncelerinizle yormamanız gerekecek. Yaşayacağınız olayların seyrini abartmamaya özen gösterin.




Terazi Burcu: Gruplarla hareket etme, arkadaşlarınızla aktiviteler içinde bulunma etkiniz bugün yüksek olacak. Kalabalık ortamlarda heyecanınızı körükleyecek, anlık duygulara kapılabilirsiniz.




Akrep Burcu: Kafanıza takılan konuları kararlı ve cesur adımlarla çözme şansına sahip olduğunuzu bilin. Toplum içinde değişiklik isteğiyle hareket edecek, bugün başkalarına yardım etmekten çekinmeyeceksiniz.




Yay Burcu: Bugün geleceğinize yönelik duygu ve düşüncelerinizde kararlı ve cesur kararlar alabilir, değişiklik isteğiyle farklı iş ve alanlara yönelebilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlar sizi biraz hırslı görebilir.




Oğlak Burcu: Eşinizle veya sevgilinizle bugün ortak harcamalarda bulunabilirsiniz. Enerjinizi duygu iniş çıkışlarınıza göre kontrol etmekte zorlanacağınız bugün, para harcamalarınızda gözünüz açık olsun.




Kova Burcu: Sevdiğiniz kişiyle ilişkinizde sabırsız davranışlar sergileyerek onu bugün şaşırtabilirsiniz. Hırsınızı yönlendirmeyi öğrenmeli, istedikleriniz olmadığında hemen gücenmemelisiniz.




Balık Burcu: Haftaya iş alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız. Detay isteyen işlerinizde veya günlük yaşantınızda bugün kendinizi fazla zorlayacak hareketlerden uzak durmalısınız.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR