Bugün ve yarın Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Aslan burcu kalp, nabız, sırt ve dolaşım sistemini yönettiğinden bu iki gün o organlarımız inanılmaz hassas olacaktır. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Genel anlamda ilişkiyi ilerletme, randevular, buluşmalar, sahne sanatları, müzikaller, sergiler, tiyatrolar, galalar ve yeni bir şeyin gösterime girmesi için olumlu günlerde olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; vizyon sahibi ve geleceği gören yapınızla çoğunlukla doğru zamanda doğru yerde olabilen bir insansınız. Ortak çalışmalar hayatınızda önemli bir yer edecek. Zorluklarla karşılaştığınızda panik oluyorsunuz ama becerikli yapınızla her işin üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Bu sene, önemli anlaşmalar gündemde. Yılın ikinci yarısı çok şansılısınız.




Koç Burcu: Bu cumartesi toplum içerisinde ve kariyer alanlarınızda iş bağlantılarınızı sağlama almak isteyeceksiniz. Bazı görüşmeler parasal sonuçlara bağlanabilir ve bu sonuçlar uzun vadede sizi tatmin edebilir.




Boğa Burcu: Seyahat, medya ve eğitim gibi alanlardaki ilişkilerinizde kayda değer gelişmeler olacak. Karşınıza çıkan fırsatlarda mütevazı olun, o zaman bu etkiden daha güzel faydalanabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün kendinize olan güveniniz tam gibi görünüyor. Fakat aşk hayatınızda kendinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz bugün yüksek akacak.




Yengeç Burcu: Bugünlerde özel hayatınız ve ikili ilişkilerinize önem göstereceksiniz. Güvensizliklerinizi sevdiğiniz insana yansıtmamaya çalışın. Onun da size karşı biraz yönlendirmeleri olabilir.




Aslan Burcu: Bugün çalışıyorsanız iş ortamlarınızdaki ilişkileriniz ön planda olabilir. Aile hayatınızda verdiğiniz sözleri yerine getirmekte başarılı olacağınız bugün, her işinizi büyük bir özen ve titizlikle planlayacaksınız.




Başak Burcu: Samimi olduğunuz insanlarla yapacağınız programlarda güzel vakit geçirebilirsiniz. Her ne kadar dış ortamlarda bir sürü plan devrede olsa da, aile ortamlarınızda kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz.




Terazi Burcu: Bugün evinizde ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanla keyfiniz yerinde olacak. Eşinizle ya da aile bireyleri ile uzun zamandır düşündüğünüz küçük değişikliklere zaman ayırabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugünlerde iletişiminiz artmaya başlayacak. İnsanlarla olan mesafenizi korumaya çalışacaksınız. Çünkü bugünü kendi istekleriniz doğrultusunda yaşamak istiyorsunuz.




Yay Burcu: Parasal konulardaki ve maddi alanlardaki ilişkileriniz gündeminizde olabilir. Özel hayatınıza yapacağınız harcamalarınız artabilir. Hızlı ve düşüncesiz hareket etmemeye çalışın.




Oğlak Burcu: Arkadaşlarınız ve çevreniz sizi bir yerlere davet edebilir. Çok istemeseniz de iş ve sosyal bağlantılar için bugünü onlarla değerlendirebilirsiniz. Kendinizi çok yormayın ve para harcamalarınızda fazla cömert olmayın.




Kova Burcu: Yalnızlığı sevdiğiniz için iletişim halinde olacağınız insanları anlamakta zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizde ve sosyalliğinizde geri çekilmeler görülebilir. Yine de aktif bir dönem içindesiniz.




Balık Burcu: Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Diğer yandan hala kafanızda yapılması gereken işleriniz var ama bu Cumartesi sosyalliğin ve değişik yerlerin tadını çıkarın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR