Bugün ve yarın Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Boğa burcu astrolojide boyun, boğaz, ses telleri, damak(tat alma), bademcikleri temsil eder. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; ben merkezci bakış açınızla bazen tavırlarınızdan ödün vermiyorsunuz bu da insanlarla ilişkilerinizde zorluklar yaratıyor. Hayalperest yönünüzle yanlış arkadaş seçimleri yapabilir, maddi konularda kayıplar yaşayabilirsiniz.. Bu sene, yakınçevre ilişkileriniz devrede olacak. ilişkilerinize gereken özeni göstermelisiniz.




Koç Burcu: Bugün maddi konular gündeminizden düşmeyecek. Kendinizi para alışverişi içinde bulacaksınız. İş alanlarınızda kendi oturttuğunuz ve kurduğunuz sistemin çalıştığını göreceksiniz. Giderek güçleniyorsunuz.




Boğa Burcu: Bugün güçlü ilişkiler içinde olacağınızdan duygularınızı toparlamak ve düşüncelerinizi organize etmek daha kolay gözüküyor. Keyfinizi kaçıracak olan her şeyden uzak durmaya çalışın.




İkizler Burcu: Her ne kadar sosyal bir insan olsanız da sizin de bazen yalnızlığa ihtiyacınız oluyor. Bu aralar aile hayatınızda biraz didişmeler olsa bile, bugün huzuru orada yakalamak isteyeceksiniz.




Yengeç Burcu: Sevdiğiniz insanın tavır ve düşüncelerinden çok çabuk bir şekilde etkilenebilirsiniz. Arkadaş ortamlarınızdaki konuşmaların sizin özel hayatınıza uymadığını görebilirsiniz.




Aslan Burcu: Beraber çalıştığınız etkili insanlar, birçok konuda size yol gösterebilir. Bu tür bir fırsat kariyeriniz açısından oldukça etkili olabilir. Bu aralar maddi konularda harcamalarınız yüksek.




Başak Burcu: Birilerinden tavsiye almaya ihtiyacınız var, zira bu aralar yoğun duygular içindesiniz. Kafanızda bir bulanıklık ya da bir belirsizlik var. Bu da sizi takıntı yapmaya itebilir.




Terazi Burcu: Maddi konularda ailenizle belli planlar yapacaksınız. Küçük pürüzler ortaya çıkabilir. Hayatınızdaki insanın düşüncelerini öğrenmeden harekete geçmeyin.




Akrep Burcu: Özel hayatınızdaki bazı düşünceler kafanızı kurcalayabilir. Bu aralar kendinizi yakın çevrenize ifade ederken zorluk yaşıyorsunuz. Arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlarda ruhunuz rahatlayabilir.




Yay Burcu: İş alanlarınız veya sağlık durumunuz, hayatınızın tam ortasında bir yer edinecek. Diğer insanların durumlarıyla veya yaptıklarıyla fazlasıyla ilgili olduğunuz bu dönemdesiniz. Kendinize biraz ilgi göstermelisiniz.




Oğlak Burcu: Şu sıralar iş hayatınızda o kadar çok yeni çevreler içindesiniz ki, arkadaşlarınızla yapacağınız planlar bugün ilginizi çekmeyebilir. Onları kırmadan sevdiğinizle planlar içinde olun, biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.




Kova Burcu: Bu aralar aile ve iş hayatınız arasındaki dengenin sağlanması gerektiğini siz de biliyorsunuz. Sevdiğiniz insan kalabalık yerler için ısrar ederse, ayrı ayrı programlar yapabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün yakın arkadaşlarınızla veya kardeşlerinizle planlı bir etkinlik içinde olabilirsiniz. Partnerinizle her ne kadar bazı uyumsuzluklar yaşasanız da birbirinizi anlayacaksınız.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR