Bugün, yarın ve öbürgün Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Bu bir kaç gün mümkün olduğunca bu operasyonları olmamakta fayda var. Özellikle estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır. Genel anlamda, duyularımız fazlasıyla hassas olacağından huzursuz ve gergin hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayatınızda çok etkili fırsatlar ele geçirecek ve bunlardan yararlanacaksınız. Kendinizi herşeyin merkezinde görme huyunuzdan vazgeçmeli, bencilliğinizi bir kenara atmalısınız Emlak ve mülk işlerinden para kazanabilirsiniz. Bu sene, ev ve aile konularında şansınız çok yüksek. Emlak kazancınız var.




Koç Burcu: Kendinizi enerjik ve aktif hissedebilirsiniz. Bir kaç gündür üzerinizde hissettiğiniz ağırlığı geride bırakacaksınız. Kariyerinizi etkileyecek önemli insanlarla tanışabilir, yeni ufuklara yelken açabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün aktif ve sosyal hayatınıza mola vereceğiniz bir gün olacak. Epeydir dışarıda zaman geçirdiğiniz için yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Kendinizi dinlemek, başbaşa kalmak için güzel bir gün.




İkizler Burcu: sosyal ortamlarda arkadaşlarınız ve sevdiğiniz insanlarla beraber olmayı tercih edebilirsiniz. Her şeyi böyle planlamışken farklı ve değişik programlar da önünüze gelebilir.




Yengeç Burcu: İçinizden geldiği gibi ya da olması gerektiği gibi hareket edin. Fakat insanları zor durumda bırakacak tavırlar içine girmeyin. Önemli işlerinizde tahminlerden kaçının, bugün sezgileriniz sizi yanıltabilir.




Aslan Burcu: Bugün özellikle kreatif ve eğlenceli yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. İş hayatınızda kuracağınız etkili ve iyi ilişkilerin uzun vadede size faydası olacak.




Başak Burcu: Maddi konularda bugün evinizin ihtiyaçları için harekete geçebilirsiniz. Bütçenizi sarsmadan ufak değişiklikler veya ev için küçük harcamalar yapabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla bir hareket etmek ve onun isteklerine göre yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Sahiplenme duygusuna bu dönem dikkat etmeniz gerekebilir.




Akrep Burcu: Bugün sağlığınız, yapacağınız işlerin önüne geçebilir. Bulunduğunuz ortamlarda diğer insanlara hizmet etme isteğiniz yoğun olabilir. Onlara küçük yardımlarda bulunabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün size heyecan veren, hayata aşkla bakan yönleriniz ön plana çıkacak. Para kaynaklarına ulaşmada başarılı ve şanslı bir döneme giriyorsunuz. Fakat yine de ilişkilerinizi istediğiniz yöne akıtmakta zorlanıyorsunuz.




Oğlak Burcu: bugün eviniz veya ailenizle ilgili konular daha fazla ön planda olacak. İş hayatınıza kısa bir mola vererek evinize veya ailenize zaman ayıracaksınız. Kişiliğiniz bazen sizi yoruyor.




Kova Burcu: Bugün yakın çevre ve arkadaşlarınızla olan iletişiminiz yoğun olabilir. Onların yapacağı bir plan dahilinde hareket edebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı ve eğlenceli yönlerine odaklanmaya çalışın.




Balık Burcu: Birkaç gün boyunca hayatınızdaki her şey sizin için önemli olmaya başlayacak. Maddi konulara daha fazla kafa yormaya başlayacaksınız. Hedeflerinizi iyi belirleyin çünkü bu dönem buna göre hareket etmeniz gerekecek.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR