Birkaç haftadan beri Akrep burcunda geriliyen merkür bugün itibarıyla düzelmeye başlıyor. İletişimimizde daha rahat bir şekilde hareket edebiliriz. Duygusal olarak sıkıntı yaratan halledilmesi gereken konuların üzeri kapanmaya başlayacak. Ayrıca bugün mantığımız ve duygularımız arasında gidip gelebilir gün içinde bazı yetersizlikler hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; oldukça güçlü ve yoğun olan duygularınızı zaman zaman kontrol etmeyi öğrenmeli ve ani tavırlardan kaçınmalısınız.Yalnız kalmaktan hoşlanmıyorsunuz çünkü yalnız kaldığınızda hayal dünyanız fazlasıyla çalışıyor. İnsanlara güvenin ve kendinize acımaktan vazgeçin. Bu sene, iş ilişkilerinizde yeniliklere açık olmalısınız. Duygusal konularda anlaşmazlıklar oluşabilir.




Koç Burcu: Bugün itibariyle maddi konularda rahatlayacağınız günlere gireceksiniz. Birkaç haftadır gerileyen Merkür, bugünle birlikte para konularında olumlu gelişmeleri size müjdeliyor olacak.



Boğa Burcu: Özel ilişkilerinizde ve ortak yaptığınız işlerde birkaç haftadan beri yaşadığınız iletişim sorunları bugün itibarıyla geride kalmaya başlayacak. İş ve aşkı dengeli bir şekilde idare ettiğinizde mutluluk sizinle beraber olacak.

İkizler Burcu: İş ve sağlık alanlarınızda sıkıldığınız, ertelenen konuların bugün itibarıyla geride kalmaya başladığını göreceksiniz. Tedbiri elden bırakmayın, güzel günler sizinle olacak.

Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda zorlandığınız, anlaşmazlıklar yaşadığınız konular düzene giriyor. 3 haftadır çocuk ve aşk hayatınızda gerileyen iletişiminizin artık rahatladığına şahit olacaksınız.

Aslan Burcu: Aile hayatınızda 3 haftadır süren yanlış anlaşılmalar bugünden sonra geride kaldığına şahit olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın arzu ve istekleri ön planda olabilir.

Başak Burcu: Güzel bir planlama, hayatınıza düzen getirecek. Sürekli görüştüğünüz insanlarla yaşadığınız iletişim sorunları bugün itibarıyla daha sağlıklı bir hal alacak. İçindeki kaygılar sonlanacak ve derin bir oh çekeceksiniz.

Terazi Burcu: Gün, aşk dolu ve keyifli bir şekilde başlayabilir. Parasal konularda birkaç haftadır yaşadığınız bazı sorunlar geride kalmaya başlayacak. Kontrollü ve planlı bir program ile hem aşkta hem de parada kazanacaksınız.

Akrep Burcu: Bugünden sonra artık kendinizi daha iyi ifade edecek ve küçük sıkıntılara engel olacaksınız. Sorun olarak gördüğünüz ve gözünüzde büyüttüğünüz konular geride kalmaya başlayacak.

Yay Burcu: Bugün itibarıyla düzelen Merkür, her türlü iletişim sorununuzu düzelterek sizi rahatlatacak. Gözünüzde büyüttüğünüz bazı endişeler, zamanla azaldığını göreceksiniz.

Oğlak Burcu: Sosyal çevreniz için harcayacağınız para size gereksiz masrafmış gibi gözükebilir. Sosyal ortamlarda bir süredir yaşadığınız bazı iletişim sorunlarınız bugün itibarıyla geride kalmaya başlayacak.

Kova Burcu: İş ve kariyer alanlarında yaşadığınız iletişim sıkıntıları Merkür’ün düzelmesiyle geride kalmaya başlayacak. Ön planda olacağınız ortamlarda kendinizi daha rahat göstereceksiniz.

Balık Burcu: Bugün itibarıyla uzak çevrenizde birkaç haftadır yaşadığınız iletişim problemleriniz geride kalmaya başlayacak. Fırsatlarınız için harekete geçme zamanı da geldi.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR