Bugün duygularınızı istediğiniz gibi karşı tarafa aktarmakta zorlanmayacaksınız. Doğru zamanda doğru şekilde söylenen sözler bizlere çok şey kazandırabilir. Üretkenliğiniz ve sanatsal aktiviteleriniz yüksek olacak. Romantizm rüzgarları, keyifle yapılacak işlerimiz devrede. Gün içinde abartılı bir çoşkuyla hareket edebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sizden daha zor durumda bulunan insanlar varsa oldukça yardımsever bir tavrınız var. Bu da çevrenizin ve beraber olduğunuz insanların sizi fazlasıyla önemsemelerine ve sevmelerine yol açıyor. Yetenekleriniz yüzünden elde ettiğiniz başarıların kibire dönüşmesine izin vermeyin. Bu sene, evlenebilir veya var olan ilişkinizde güzellikler yaşayabilirsiniz.




Koç Burcu: Farklı ve değişik ortamlarda duygularınız çok çabuk değişebilir ve abartmaya meyilli olabilirsiniz. Doğru tavırlarla istenecek bir para ya da satış stratejisi bugün size çok şey kazandırabilir.




Boğa Burcu: Tüm enerjinizi ailenize ve sevdiklerinize harcamak isteyebilirsiniz. İçinizdeki değişim isteğini, partnerinize anlatın, beraber yapacağınız planlarda rahat tavırlarınızı koruyun.




İkizler Burcu: Hemen harekete geçmek isteyecek, yakın çevrenizle planlar yapacaksınız. Kafanızdan atamadığınız iş konularınızı çözmenin gün içinde bir yolunu bulabilirsiniz. Biraz rahatlayın.




Yengeç Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla beraber tatil yapma,bir yerlere kaçma isteğiniz yoğun olacak. Çok iyi anlaşacak, sevgi sözcükleriyle birbirinizi şımartacaksınız. Teklifleriniz var.




Aslan Burcu: İş alanlarınızda kafanız hızlı çalışacak ve bir çok işinizi organize edebileceksiniz. Evinizde bulunsanız bile farklı ve değişik konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekecek. Sorunlarınız varsa konuşmanın tam zamanı.




Başak Burcu: Sevdiğiniz insanla olan iletişiminizde her zamanki günlük yaşantınızın dışına çıkarak, yeni planlar yapmak isteyeceksiniz. Birbirinize söyleyeceğiniz anlatacağınız çok şey olabilir.




Terazi Burcu: Maddi konularda zihniniz uyanık olacak ve sorunlarınıza kolaylıkla çözüm bulacaksınız. Aile hayatınıza yardımlarınız ve verdiğiniz sözler bugün ön plana çıkabilir.




Akrep Burcu: Hareketli bir dönemdesiniz ama tatmin olmak sizin için kolay değil çünkü büyük hayalleriniz ve istekleriniz var. Bugün yakın çevrenizle iyi bir iletişim içinde olacak, onlarla vakit geçireceksiniz.




Yay Burcu: Olayları gözlemleme yeteneğiniz bu aralar yoğun olacağından, ailenizle ve sevdiklerinizle iletişiminiz iyi olacak. Kafanızdaki planları dillendirmek ve konuşmak için uygun bir gün.




Oğlak Burcu: Gün içinde arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle iyi bir iletişim kurabilir, değişik planlar peşinde koşturabilirsiniz. Kendinizi bu aralar yenilenmiş hissediyorsunuz.




Kova Burcu: Bugün çalışıyorsanız farklı temalarla kendinizi ortaya koyacaksınız. Sosyalliğinizin geri planda olması en çok iş alanlarınıza yarıyor. Biriyle derdiniz varsa bugün duygularınızı ortaya dökmek için uygun bir gün.




Balık Burcu: Arkadaşlarınızla olan konuşmalarınızda kendinizi iyi ifade edeceksiniz. Arkadaş çevrenizden hoşlandığınız birisi varsa bugün ona açılmak için gayet uygun bir gün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR