Bugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin. İş ortamlarında bulunmak, toplantılar yapmak, işleri planlamak ve organize etmek, yarım kalan şeyleri tamamlamak için harika günler...




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; bir işi başlatıyor ama devamını getirmekte zorlanıyorsunuz. Sorumluluklarınızdan kaçmamalı, çabalarınızı başarı için ortaya koymalısınız. Kurnaz taraflarınızı biraz daha öne çıkarmaya çalışın ve kendinize inanmaktan vazgeçmeyin. Bu sene, özel hayatınızda güzel gelişmelere açıksınız. İnsanlar sizi destekleyecek.




Koç Burcu: Bu gün göz önünde olmak, kendinizi dışarı atmak veya işlerinizi tamamlamak gibi istekleriniz yüksek çalışacak. Ev, aile yuva alanlarınızda elde ettiğiniz şanları ve fırsatları gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz.




Boğa Burcu: Önemli bir seyahat, teklif, proje veya eğitim fırsatı kapınızı çalabilir. Geleceğinize yönelik çalışmalarınız hızlanacak ve güzel tekliflerle karşılacaksınız. Fırsatları gözden kaçırmayın.




İkizler Burcu: Kafanızda yaptığınız maddi planlarla ilgili olarak, beklenmedik yerlerden ve alanlardan destek alacaksınız. Kendi iç sesinize ve iç gücünüze güvenmelisiniz. Ailenizle bir arada olmak sizi mutlu edebilir.




Yengeç Burcu: Bugün, gerek iş alanlarınızda, gerekse özel hayatınızda dengeyi daha rahat tutturacak gibi gözüküyorsunuz. Hayatınızla ilgili konularda elde ettiğiniz fırsatlarda bir takım zorlanmalar bugün ve sonrası oluşabilir.




Aslan Burcu: Bugün yapacaklarınız veya yapmanız gerekenler adına güzel ve etkili şanslara sahip olacaksınız, elinize geçen fırsatları iyi değerlendirin. Hayatınızı gözden geçirmeniz gereken bir süreç içinde olacaksınız.




Başak Burcu: Önemli bir seyahat, proje veya eğitim fırsatı sizi heyecanlandıracak. Hayatınızla ilgili bir çok alanda hemen harekete geçmek isteyebilirsiniz. İçinizdeki şüpheleri ve güvensizlikleri bir kenara bırakmalısınız.




Terazi Burcu: Bugün , ev hayatınızda ve aile ortamlarınızda olumlu etkileriniz olacak. Parasal konularda eliniz bollaşabilir. Yakın çevrenizden yardım ve destek görmek isteyebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün , iletişime dayalı konularda, sevdiğiniz insanla beraber rahat etkiler altında olacaksınız. Birkaç gündür iş ortamlarınızdaki gerginliği ancak sevdiklerinizle vakit geçirerek atabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün, parasal konularda şanslı etkiler altında olabilirsiniz. Yaptığınız işlerin somut karşılığını alacağınız bir dönem içinde olduğunuzu bilin. Kalbinizdeki soru işaretlerini üzerinizden atmayı deneyin.

Oğlak Burcu: Bugün kişisel hayatınızda ve aşk alanlarınızda olumlu etkiler altında olacaksınız. Bu gün enerjiniz yukarıda olacak ama genel olarak çabuk yorulma ve hiçbir şeyle uğraşmama gibi durumlar söz konusu olabilir.




Kova Burcu: Bugün , sosyalliğiniz biraz geriye çekilebilir, kendinizi aile ortamlarınızda veya kendi evinizde rahat ve güçlü hissedeceksiniz. Biraz dinlenmeye ihtiyacınız var gibi gözüküyor.




Balık Burcu: Bugün ve sonrası iyice sosyalleşecek, davetler, organizasyonlar içinde bulunarak kendinize yeni iş kapıları aralayacaksınız. Yakın çevrenizle, sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla keyifli planlar içerisinde olacaksınız.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR