Bugün oluşan uranüs- plüton karesiyle bir kaç gün boyunca gerek özel, gerek iş alanlarımızda ortaya çıkacak sorunlar bizleri zorlayabilir. Uranüs- plüton karesiyle, hayatımızda yolunda gitmeyen konu, olaylara ve insanlara isyankarlığımız ve tepkilerimiz ortaya çıkabilir. Kökten değiştirmek istediğimiz ama yapamadığımız konu ve olaylar, açığa çıkabilir. Yine gün içinde mantıklı ve çözüme yönelik düşünebilir, davranabiliriz. Eski konular için rahat harekete geçeceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aklınız fazlasıyla çalışıyor ve nerde nasıl kullanacağınızı iyi biliyorsunuz. Güçlü yapınızla gittiğiniz yolda emin adımlarla ilerleyecek, başarıyı kolayca yakalayacaksınız. Toplumu hiçe sayan taraflarınızı biraz törpülemeli, inatçılıktan vazgeçmelisiniz. Bu sene, hayatınızda önemli değişimler olabilir. Bu değişimlere açık olun, o zaman şansınızı kullanacaksınız.




Koç Burcu: Kasım başı bir yandan parasal konularda çözüm arayışınız sürerken, diğer yandan iş alanlarınızda bazı çekişmeler yaşamaya müsait olabilirsiniz. Kariyer hayatınızdaki değişimler ve oluşumlar devam ediyor.




Boğa Burcu: Kasım başı seyahat, yabancı ortaklı işler, ticaret, medya alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Ayrıca bu ay özel hayatınızda önemli sorumluluklar ve çözümler sizi bekliyor olacak.




İkizler Burcu: Kasım ayında önemli sorumluluklarınız devreye girecek. Arkadaş ve sosyal çevre değişimleriniz, ortaklaşa para alanlarınızda bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Grup işlerinizde değişmesi gerekenleri gözden kaçırmayın.




Yengeç Burcu: Kasım ayına aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularınız aktif olarak giriş yapacaksınız. Kasım başı özel hayatınızda, evliyseniz sevdiğiniz insanın ailesiyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.




Aslan Burcu: Kasım ayında ev ve ailevi sorumluluklarınız ön planda olacak. Bugün iş hayatınıza dayalı anlaşmalarınızda, seyahatlerinizde bir takım baskılar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz.




Başak Burcu: Kasım ayına, yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişim yoğunluğunuzla giriş yapacaksınız. Bugün aşk hayatınızda, parasal konularda bazı zorlanmalar yaşamanız söz konusu olabilir.




Terazi Burcu: Kasım ayında maddi konuları daha çok önemseyeceksiniz. Sevdiğiniz insanın özgürlük arayışı, farklı heyecanlara yönelme isteği aile hayatınızda başkaldırışlara ve isyanlara neden olabilir.




Akrep Burcu: Bu ay sizin ayınız olacak. Bu birkaç gün iletişime dayalı işlerinizde, sağlık alanlarınızda, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı sorunlar ve sıkıntılar oluşabilir.




Yay Burcu: Kasım ayı parasal konularda dikkatli adımlar atmanız gerekecek. Yine aşk hayatınızda parasal çekişmeler gündeminizde olabilir. Aşk, çocuk veya eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalar bütçenizi sarsabilir.




Oğlak Burcu: Kasım ayına oldukça sosyal ve yoğun etkilerle giriş yapacaksınız. Kasım başı aile hayatınızda bazı sorunlar ve düzensizlikler görülebilir. Aile hayatınızdaki değişimlere baskıcı bir tavırla karşılık verebilirsiniz.




Kova Burcu: Kasım ayının başında iletişime dayalı konularda beklenmedik etkilere açıksınız. Yine yakın çevrenizden bir insanın hayatındaki değişimler, sizi de etkileyebilir. Bu ay çok çalışacaksınız.




Balık Burcu: Kasım ayında seyahat, eğitim, medya, hukuk, ticaret, yabancı ortaklı iş alanlarınız fazlasıyla aktif. Bugün sosyal çevre, organizasyon, gruplara dayalı işlerinizde, parasal konularda zorlanmalar oluşabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR