Haftaya ay aslandayken başlıyoruz. Eğlenceli konu ve olaylar, sanatsal işler, çocuk ve aşk konularını önemli olabilir. Yine kimliğimizi ön plana çıkartacak işlerimizin peşinden bu hafta gidebiliriz. Salı günü, merkür- satürn birleşimiyle bakış açımız dar ve negatif olabilir. Olayları gereğinden fazla kritize edebiliriz. 1 kasım Cuma günü devreye giren uranüs- plüton karesiyle bir kaç gün boyunca gerek özel, gerek iş alanlarımızda ortaya çıkacak sorunlar bizleri zorlayabilir. Kökten değiştirmek istediğimiz ama yapamadığımız konu ve olaylar, bu kare etkinliğiyle açığa çıkacak. Yine bu Pazar Akrep burcunda bir hybrid güneş tutulması yaşanacak. Hızlı, değiştirici ve beklenmedik olaylara bu tutulma sonrası açık olmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; gerçekçi düşünme tarzınız yüzünden çok şey kazanacak, ihtiyatlı davrandığınız için zorlukların önlemini alacaksınız. Dışarıda olmak size iyi geliyor. O yüzden aktiviteler ve spor tam size göre. Özel hayatınızda sabırlı ve anlayışlı olursanız, hayatınızın her döneminde mutlu olursunuz. Bu sene, maddi konularda güzel destekleriniz olacak.




Koç Burcu: Bugün gün içinde eğlenceli ve hırslı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Durmak bilmeyen enerji patlamaları ve içinizi kıpır kıpır edecek güçlü duygularla hareket edeceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün ailenizle bir hareket etmeyi tercih edecek, onlara karşı duygularınızı ortaya koyacaksınız. Dikkat ve detay isteyen birikmiş işlerinizi gün içinde tamamlayabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün hızlı, gösterişli ve sabırsız davranışlarınızla yakın çevrenizi şaşırtabilir, kendinizi dışarı atmak ve gezmek ihtiyacında olabilirsiniz. Kararlı ve kesin tavırlarınızla bir çok işinizi halletmeniz mümkün.




Yengeç Burcu: Bugün sevdiklerinizi koruma iç güdünüz fazla olabilir. Ani harcamalar yapmaya müsait olacaksınız. İçinizden yükselen enerjinizi kontrol altına almalı ve yarım kalan işleriniz üzerine yoğunlaşmalısınız.




Aslan Burcu: Bugün hayatınızla ilgili maceraperest davranabilir, ani davranış değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Sevgilinizle eğlenceli ve uyumlu bir gün geçirebilir, yakın çevrenize karşı sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz.




Başak Burcu: Hırsınızın ve beklentilerinizin yüksek olacağı bugün iç enerjinizi dengelemeniz ve kendinizi düşüncelerinizle yormamanız gerekecek. Geçmişe ve yapılanlara garip bir şekilde takılıp kalabilirsiniz.




Terazi Burcu: Gruplarla hareket etme, arkadaşlarınızla aktiviteler içinde bulunma etkiniz bugün yüksek olacak. Kalabalık ortamlarda heyecanınızı körükleyecek, anlık duygulara kapılabilirsiniz.




Akrep Burcu: Kafanıza takılan konuları kararlı ve cesur adımlarla çözme şansına sahip olduğunuzu bilin. Toplum içinde değişiklik isteğiyle hareket edecek, bugün başkalarına yardım etmekten çekinmeyeceksiniz.




Yay Burcu: Bugün geleceğinize yönelik duygu ve düşüncelerinizde kararlı ve cesur kararlar alabilirsiniz. Güçlü duygularınız var ve sosyal ortamlarda rekabet hissi sizi körükleyecek.




Oğlak Burcu: Eşinizle veya sevgilinizle bugün ortak harcamalarda bulunabilir, heyecan yüklü saatler geçirebilirsiniz. Enerjinizi duygu iniş çıkışlarınıza göre kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.




Kova Burcu: Sevdiğiniz kişiyle ilişkinizde sabırsız davranışlar sergileyerek onu bugün şaşırtabilirsiniz. Hırsınızı yönlendirmeyi öğrenmeli, istedikleriniz olmadığında hemen gücenmemelisiniz.


Balık Burcu: Detay isteyen işlerinizde veya günlük yaşantınızda bugün kendinizi fazla zorlayacak hareketlerden uzak durmalısınız. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, evinizin düzeniyle ilgilenmek için harika bir gün.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR