Bu haftabaşı itibarıyla Merkür Akrep burcunda gerilemesine başlıyor. 3 hafta boyunca iletişimimizde çeşitli sorunlar ve aksamalarla karşılaşabiliriz. Ticaret, iletişim ve alışverişin yöneticisi merkür gerilerken, yeni bir işe başlamak ve yeni atılımlarda bulunmak iyi değildir. Zira merkür düzeldiği zaman şartların değiştiğini ve başka bir forma büründüğünü görürüz. Bu yüzden yeni adımlar yerine, daha önceden konuşulmuş, düşünülmüş ve tamamlanması gereken işlerimizin peşine düşmek bize her zaman daha fazla fayda sağlayacaktır. Yeniden düşünmek ve rahatlamak için güzel bir zaman dilimine giriyoruz. Psikolojik konuları, geçmişimizden getirdiğimiz mirasları, eski alışkanlıkları ve duygusal tepkilerimizi yeniden gözlemlemek, düşünmek ve olayların derinine inmek, kendi güdülerimize, motivasyonlarımıza ve karanlık tarafımıza dokunmak için merkürün bu 3 haftalık geri gidişinden yararlanmamız gerekiyor. Hassaslığımız daha da artabilir ve duygusal olarak radarımız bu dönemde devamlı açık olacaktır. Paranoyak düşüncelere, geçmişe saplanıp kalmaya ve başkalarının söylediklerini negatif algılamaya dikkat edelim. Bu arada 11 kasıma kadar önemli başlangıçlardan sakınalım ve hayati kararlar almayalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; karşı cinsi kişisel çekiciliğinizle etkilemeniz çok normal. İnsanların direkt yüzüne konuşmayı seviyor, seyahatten hoşlanıyorsunuz. Kendinizi çok yukarıda görmez, rahatlığınızın arkasına sığınmazsanız çok büyük başarılar yakalayacaksınız. Güzel bir hayatınız olacak. Bu sene, iletişiminize ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Geçmiş konuları çözüme kavuşturmak için harika bir yıl.




Koç Burcu: Merkür ortaklaşa para alanlarınızı etkileyerek geriliyor. Özellikle 11 kasıma kadar kredi, borç almayın. Banka işlemlerinizi iki kere kontrol edin. Vergi alanlarınızı sıkı gözden geçirin.




Boğa Burcu: Merkür evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda gerilemesine başlayacak. Evliliğinizde ve birebir ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar, ısrarlar veya alınganlıklardan 11 kasıma kadar uzak durun.




İkizler Burcu: Bugün gerilemesine başlayacak olan merkür eski işleri veya projeleri hayatınıza taşıyacak. 11 kasıma kadar yeni bir işe başlamayın, imza atmayın. İş alanlarınızda yanıltıcı etkilere karşı uyanık olun.




Yengeç Burcu: Aşk ve çocuk evinizde gerileyen merkür, 11 kasıma kadar aşk hayatınızda ve çocuk alanlarınızda yanlış anlaşılmaları karşınıza çıkarabilir. Bu süreçte sevdiğiniz insanla diyaloglarınızda dikkatli olun.




Aslan Burcu: Merkür ev ve aile alanlarınızda geriliyor, bu alanlarda 11 kasıma kadar sizi zorlayabilir. Ev alım, satım gibi işlerinizi bu süreçte yapmamalısınız. Aile büyüklerinizle iletişiminizde olabildiğince açık olmaya çalışın.




Başak Burcu: Bugün itibarıyla iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre alanlarınızda bazı sorunlar, yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Telefonunuz, bilgisayarınızda bozulmalar, bazı randevuların iptal olması söz konusu olabilir.




Terazi Burcu: merkür para evinizde gerilemesine başlıyor. Alamadığınız bir para varsa, bu konuyla ilgili konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Yine parasal konularda bazı aksilik ve sorunlar yaşamanız sizi zorlayabilir.




Akrep Burcu: Bugün itibarıyla hayatınızda yanlış anlaşılmalara açık, kendini doğru ifade edememe gibi etkiler altında olabilirsiniz. Hayati değerdeki kararlardan kaçının, önemli başlangıçlardan ve kararlardan uzak durun.




Yay Burcu: Bugün itibarıyla, beklenmedik kadersel konularda, geçmiş konu ve meselelerin sizi daha çok rahatsız ettiğine şahit olabilirsiniz. 11 kasıma kadar harekete geçmemeli ve olaylar üzerinde daha derin düşünmelisiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, arkadaşlık ve sosyal çevre evinizde gerilemesine başlayan merkür, eski arkadaşlarınızla olan iletişiminizi hızlandırabilir. Onlarla, iletişiminizde alınganlıklar, yanlış anlaşılmalar, yönlendirmelere dikkat edin.




Kova Burcu: Merkür iş ve kariyer alanlarınızda geriliyor olacak. 11 kasıma kadar iş hayatınızda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Patronlarınızla olan iletişiminize ve toplum önündeki konuşmalarınıza dikkat edin.




Balık Burcu: Yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret ve hukuk alanlarınızda gerileyen merkür bu alanlarda bir takım sorunları ve aksilikleri hayatınıza taşıyabilir. 11kasıma kadar bu alanlarınızda harekete geçmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR