Bugün oluşan Mars - Neptün açısıyla, enerjimiz düşük çalışabilir. Harekete geçiren mars enerjisi, hayalperest ve karmaşa gezegeni neptünle teması, hileli adımları, yanıltıcı etkileri hayatımıza taşıyabilir. Önümüzü ve koşulları net olarak göremediğimiz için, sonuçlarıyla karşılaştığımızda büyük hayalkırıklıkları yaşamak istemiyorsak, dikkatli adımlar atmalı, önemli kararlardan kaçınmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; seyahat etmeyi, yeni ve değişik yerler keşfetmeyi seviyorsunuz. Başkalarına yardım etme isteğiniz değişik ortam ve olaylar yaşamanıza neden olacak. İnsanlığı ve bilimi ilgilendiren her alanda başarılı olabilirsiniz çünkü paylaşmayı seviyorsunuz. Bu sene, hayatınızda önemli kararlar verirken koşulların net olmasına özen gösterin yoksa yanılgılar sizi yanlış yönlendirebilir.




Koç Burcu: Bugün, atacağınız yeni adımlarda yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz . En iyisi siz, önemli işlere hemen başlamayın. Biraz kendinize odaklanın ve sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin.

Boğa Burcu: Etrafınızdakilerin yapacağı yorumlar, aşk hayatınızda ya da eğlenceye dayalı işlerinizde sizi yanlış yönlendirebilir. Şu sıralar, onlara fazla kulak asmadan kendi yolunuzda ilerlemeye ihtiyacınız var.

İkizler Burcu: Göz önünde olacağınız yerlerde yanılgılar meydana gelebilir. İş alanlarınızdaki belirsizlikler, aile hayatınızda yanıltıcı davranmanıza neden olabilir. Enerjinizin düzgün çalışmama ihtimaline karşı dikkatli olun.

Yengeç Burcu: Daha az tanıdığınız insanlar, fikirleriyle sizi yanıltabilirler. Kafanız bulanabilir ve bazı çelişkili düşünceler sizi yorabilir. Bugün, sizin için önemli olan kararları almaktan kaçının.

Aslan Burcu: Bu Pazar maddi konularda yanılmaya ve kandırılmalara açıksınız. Bu yüzden, alışveriş yaparken dikkatli olun ve sevdiğiniz insanla parasal planlamalar yaparken gözünüzü dört açın.

Başak Burcu: Özel hayatınızda aldatıcı ve yanıltıcı etkilere karşı dikkat edin. Partneriniz, kişisel kararlarınızda, zihninizi bulandırabilir. Bugün kendinize olan güveninizin, her zamankinden daha düşük olabilir.

Terazi Burcu: Bu Pazar, sağlığınıza dikkat edin. Enerjiniz düşük çalışabilir ve bu yüzden kolay hastalanabilirsiniz. Ani ateşlenmeler, planlarınızı bozabilir. Enfeksiyonel hastalıklara karşı zayıf bir gündesiniz.

Akrep Burcu: Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kolay yönlendirilmelere açık olacaksınız. Kafanızı net tutun ve planlarınızda karışıklıklar olabileceği ihtimalini aklınızda bulundurun.

Yay Burcu: Aile hayatınızda belirsizlikler meydana gelebilir; ya da aile büyüklerinizin düşünceleri sizi yanıltabilir. Herkesin söylediklerine hemen inanmayın ve iş alanlarında kendi bildiğiniz yoldan sapmayın.

Oğlak Burcu: Düşünceleriniz, bugün biraz bulanık ve dağınık olmaya yatkın olabilir. Yakın çevrenizdekiler sizi yanıtabilirler. Net olmayan koşullar sizi zorlayacak. Gerçekçilikten uzaklaşmayın.

Kova Burcu: Bu Pazar, parasal konularda yanıltıcı etkiler altındasınız. Yüksek bütçeli alışverişlere kalkışmamalı ve borç alıp vermemeye özen göstermelisiniz. Mantığınızdan daha çok sezgilerinizi devreye sokmaya çalışın.

Balık Burcu: Özel hayatınızda yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanı, yapacaklarınız konusunda kandırmamanız çok önemli. İlişkinize ve ilişkide olduğunuz kişiye hak ettiği özeni bu dönem gösterin.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR