Bugün devrede olacak venüs- neptün karesiyle, ilişkilerimize ekstradan dikkat edelim, hayalkırıklıkları devrede olacak. Sevdiğimiz insanlara yüklediğimiz anlamların karşılığını görmeyebiliriz. Aynı zamanda insanlar tarafından da yanlış yönlendirilmelere açık olacağız. Yine parasal işlerde yanılgılar ve sorunlar oluşabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; bir ortama girdiğiniz çok çabuk dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Hayatınız boyunca bir doküman veya anlaşma imzalarken şartları iki kere kontrol etmelisiniz. Parasal kayıplara karşı dikkatli olun. Bu sene, özel hayatınızda ve ilişkilerinizde gerçekçiliği elden bırakmayın. Ortaklaşa para işleriniz devrede olabilir.




Koç Burcu: Yabancı ortaklı iş girişimlerinizde, seyahat ya da eğitim alanlarında bazı hayalkırıklıkları ile karşılaşabilirsiniz. Bu konularda karşınıza çıkabilecek sorunlar sizi şaşırtmasın. Hislerinize gözünüz kapalı güvenmeyin.




Boğa Burcu: Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız, parasal konularda hata yapmanıza neden olabilir. Etrafınızdakilerden fikir alırken, çok fazla etkilenmemeye dikkat edin.




İkizler Burcu: İş alanlarında, ortaklaşa yapılacak işlerde hayalkırıklıkları yaşanabilir, sorunlar oluşabilir. Özel hayatınızda, aldanmalara açık bir gün olabilir. Gerçekçlilikten uzaklaşmayın.




Yengeç Burcu: İş alanlarında, yabancı insanlarla yaptığınız ortak projelerde hayalkırıklıklarına ve bazı sorunlara karşı hazırlıklı olun. Uzak ortamlarda, örneğin tatil ve seyahatlerde iş ilişkilerine dikkat etmenizde fayda var.




Aslan Burcu: Bugün aşk hayatınızda ya da parasal konularda beklenmedik bir takım hayalkırıklıklar ve sorunlar gündeminizde olabilir. Çocuğunuz varsa, onunla olan ilişkinizde de problemler yaşayabilirsiniz.




Başak Burcu: Evinizde başlamış olan bir tadilat, tamirat varsa, oluşabilecek ufak tefek aksiliklere karşı kendinizi hazırlayın. Özel hayatınızda ise, partnerinizle anlaşmakta güçlük çekebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün, yakın çevrenizle ilişkilerinizde beklentinizi çok yüksek tutmamaya çalışın. Bu alanda karşılaşabileceğiniz hayalkırıklıkları ve bir takım sorunlar olabilir. İş alanlarınızda ise yanlış yönlendirmelerden kaçının.




Akrep Burcu: Bugün aşk ve aile hayatınızdaki harcamalarınızda daha dikkatli adımlar atmaya çalışın. Özel hayatınızda, partneriniz için yapacağınız riskli harcamalar sizi zorlayabilir.




Yay Burcu: Aile hayatınızdaki yaşadığınız karışıklıkların sizi zorlama ihtimaline karşı hazırlıklı olun. Aile büyüklerinizden, kişisel seçimleriniz hakkında fikir alırken fazla etkilenmemeye çalışın.




Oğlak Burcu: Etrafınızdaki insanların yönlendirmelerine karşı hassas, duygu sömürülerine açıksınız. Yakın çevrenizdeki kişilerin fikirlerini alırken sizi yanlış yönlendirmelerine izin vermemeye çalışın.




Kova Burcu: Yakınınızdakilerin yaklaşımları ve konuşmalarıyla kolay gaza gelmemeye gayret edin. Parasal alanda da kendi kararlarınıza ve kendi önsezilerinize güvenmeniz daha doğru olabilir.




Balık Burcu: İş verenlerinizle ya da patronlarınızla olan ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşamak zorunda kalabilirsiniz. İnsanları gözünüzde çok büyütmeyin. İş ilişkilerinizde yanıltıcı etkileriniz var.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR