Bugün öğle saatlerine kadar ay boşlukta olacak, bir yandan da ay kapanıyor. Bu yüzden çok önemli adımlarımızı, girişim ve kararlarımızı başka bir gün yapmakta fayda var. Değişik ve farklı konu ve olaylar üzerimizde ikilem yaratabilir. Akşama doğru duygularımızı yönlendirmekte zorlanabiliriz. Dış çevrelerden kolay etkileniyor olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; ticaret alanlarında şansınız yüksek çünkü girişimci yönünüzü hayatınızın her alanında iyi kullanıyorsunuz. İyi para kazanacaksınız ama savurganlığınızı kontrol etmelisiniz. Bu sene, kadersel etkileriniz yüksek olacak. Yaaşayacaklarınızı iyi analiz etmelisiniz.




Koç Burcu: Bugün, önemli görüşmelerinizi ve randevularınızı iyi takip etmeye çalışın. Kafanız bulanık olabilir. İş alanlarınızda bazı sürüncemede kalan işlerinizi temizlemek için uygun bir gün.




Boğa Burcu: Akşam saatlerinde sosyal ortamlarınızda kafa karışıklığına dikkat etmelisiniz. Gün içinde önemli kararlardan kaçının. Kendinizi değiştirmek istediğiniz noktalarda tıkanabilirsiniz.




İkizler Burcu: Akşam saatlerinde kafanız dalgın ve karışık olabilir. Bir eşyanızı unutabilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi bugün yapmamaya çalışın, başka bir güne bırakın.




Yengeç Burcu: Olaylardan kolay etkileneceksiniz bu yüzden önemli randevularınızı başka bir gün yapmaya çalışın. Kafanızda planlarınızı iyice oturtun ve organize edin.




Aslan Burcu: Bugün parasal konularda önemli adımlardan kaçının, hem ay kapanıyor, hem de neptünden alacağınız açılarla akşama doğru kafanız bulanık olacak. Akrabalarınızla iletişim içinde olabilirsiniz.




Başak Burcu: Akşama doğru ortaklaşa yapılacak işlerinizde kafanız karışık olabilir veya karşınızdaki insanın kararsızlıkları yüzünden sorunlar yaşayabilirsiniz. Tamamlamanız gereken işlerinize yoğunlaşın.




Terazi Burcu: Bugün sosyal ve iş alanlarınızda iyi organize olmaktan uzaksınız. İş toplantılarınızı ve görüşmelerinizi başka bir gün yapmakta fayda olacak. Akşam saatlerinde isteksiz olacaksınız.




Akrep Burcu: sosyal ortamlarınızda ve iş alanlarınızda isteksiz olabilirsiniz. Özel hayatınızdaki karışıklıklar arkadaş ilişkilerinizi de etkileyecek. Duygusal olarak kendinizi yenilemekte zorlanacaksınız.




Yay Burcu: Bugün, aile hayatınızdaki karmaşalar, iş alanlarınızda da kafanızı bulandırabilir. Önemli görüşme ve anlaşmalarınızı başka bir güne bırakmaya çalışın. Aşk hayatınızda kafanızda oturtmadığınız konular var.




Oğlak Burcu: Öğleden sonra, fikirsel olarak herşeyden kolay etkileneceksiniz. Önemli randevularınız varsa başka bir güne ertelemekte fayda olabilir. Planlarınızı iyi kurmalısınız.




Kova Burcu: Bugün öğleden sonra, maddi alanda önemli alışverişlerden, parasal konuşmalardan kaçının, kolay kandırılmalara açık olacaksınız. Krizleri iyi idare etmelisiniz.




Balık Burcu: Gün içinde , kafa karışıklıklarınız özel hayatınızda ve ortaklaşa işlerinizde sizi yanıltabilir. Önemli kararlardan kaçının. Arkadaşlarınızla duygusal sorunlarınızı konuşmak için uygun bir gün.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR