Bugün, merkür başak burcuna geçecek. 2 hafta boyunca iletişimimizde kafamız mükemmeliyetçi, pratik ve çözüme yönelik çalışabilir. Yine bu Cumartesi güneş- merkür birleşimiyle konuşmalar ve görüşmeler devrede olabilir. İletişimimiz güçlenmeye başlayacak. Yalnız venüs- plüton karesiyle özel hayatımıza dikkat etmeliyiz. Kıskançlık, baskı, tutku, manipülasyon gibi etkiler ilişkimize zarar verebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; elinize aldığınız işleri azminiz ve konsantrasyonunuzla başarıyla tamamlıyorsunuz.Yanlış ve doğru arasındaki ayrım, hayatınızda, işinizde ve özel hayatınızda size ayrıcalıklar sağlayacak. Başarılı bir insansınız yalnız olumsuz yönlerinizi törpülemeyi ve mantıklı olmayı öğrenmelisiniz. Bu sene, işlerinizin karşılığını alacaksınız. Eylül ve ocak ayları önemli aylarınız.




Koç Burcu: Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda ilişkinize dikkat edin, baskıcı, kıskanç tavırlarınız öne çıkabilir ya da sevdiğiniz insandan bu tavırları görebilirsiniz. İş temponuz artıyor.




Boğa Burcu: Gün içinde, yakın çevrenizle konuşmalarınız hızlanabilir. Kardeş veya akrabalarınızın adeta sırdaşı gibi olabilir, işinizdeki baskı ve sorunlardan onlara bahsederek rahatlayabilirsiniz.




İkizler Burcu: Ailenizle konuşmalarınız ve paylaşımlarınız artabilir. Bir ev almak istiyorsanız harika bir haftasonu sizi bekliyor. Özel hayatınızda kıskanç ve baskıcı olmamaya çalışın.




Yengeç Burcu: Ticaretle uğraşanlar için oldukça aktif ve keyifli bir 2 hafta başlıyor. Aile ilişkilerinizde ve özel hayatınızda bugün kıskanç ve baskıcı etkilere dikkat edin.




Aslan Burcu: Parasal konularda görüşme ve konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bir para mevzusu gün içinde aklınızı kurcalayabilir.Yakın çevrenize karşı baskıcı ve yönlendirici olmamaya çalışın.




Başak Burcu: Önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi dillendirebilirsiniz. Parasal konularda baskıcı tavırlardan uzak durun.




Terazi Burcu: Düşünceleriniz sizi yönlendirecek, yazı işiyle uğraşıyorsanız harika bir haftasonu geçirebilirsiniz. İlham perisi sizinle. Ailenizin sizi baskılaması ve yönlendirmeye çalışması söz konusu olabilir.




Akrep Burcu: Bugün, gelecek planlarınız için konuşmalarınız devrede olacak. Yakın çevreniz ilişkiniz konusunda size baskı ve yönlendirme yapabilirler. Ya da sevdiğiniz insan sizin çevrenizi kıskanabilir.




Yay Burcu: İş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek, sorunlar karşısında çözümler bulacaksınız. Bugünün oldukça verimli etkisinden yararlanmalısınız. Arkadaş ortamlarınızda parasal konularda zorlanmalarınız oluşabilir.




Oğlak Burcu: Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir. Önemli bir seyahatiniz bu Cumartesi güzel geçecek. İş alanlarınızda yönlendirmekten ve yönlendirilmekten uzak durun.




Kova Burcu: Kredi, borç almak istiyorsanız, bugünden sonra harekete geçebilirsiniz. Yine bu cumartesi, dış ortamlarda kıskançlık ve manipülasyon etkisine karşı dikkatli olun.




Balık Burcu: Anlaşma ve kontratlar gündeminize gelebilir. Bugün sosyal ortamlarda, arkadaşlarınız parasal işlerinizde üzerinizde baskı kurabilir. Kıskançlık etkisine karşı uyanık olmalısınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR