Bu Pazar, Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin. İşleri planlamak ve organize etmek, yarım kalan şeyleri tamamlamak için harika bir gün...




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yabancı ülkeler ve kültürler ilginizi fazlasıyla çekiyor. Çevrenizdeki insanları yönetmeyi ve idare etmeyi seviyorsunuz. Sosyal ilişkileriniz çok parlak ve yakın çevrenizden daima destek göreceksiniz. Başarılı bir hayat sizi bekliyor. Bu sene, özel hayatınızda bzı çekişmeleriniz olabilir. Hırsınızı işinize yöneltin.




Koç Burcu: Kendinizi kolay demoralize edebiliyorsunuz. Sabırsızlığınız ve bir şeyi hemen elde etme isteğiniz sizi zorluyor.Aşk hayatınızda rahat hareket edemeyebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün daha az bulunduğunuz yerlerde, dış ortamlarda bulunmak öne çıkabilir. İş alanlarınızda bazı noktalarda, sorun yaşıyorsunuz ama merak etmeyin hayat size güzel sürprizler hazırlıyor.




İkizler Burcu: Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal konularıyla ilgilenebilir veya ortak planlarınız üzerinden gününüzü yönlendirebilirsiniz. Beklenmedik yardımlarınız devrede olacak.




Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Kendi planlarınızla, partnerinizin istekleri birbirini tutmayabilir. Bugün karşı tarafın isteklerine göre davranmalısınız.




Aslan Burcu: Yapmak istediğiniz kişisel işleriniz arasında kalabilirsiniz. Yakın ve uzak çevre ilişkilerinizde bazı sorunlar gündeme gelebilir. Sosyal alandan destekleriniz fazla.




Başak Burcu: Bugün aşk hayatınızın önemli bir parçası olabilir. İster aşık olun, ister olmayın hayata daha şevkle yaklaşmak isteyeceksiniz bu da ilişkilerinizde sahip olduklarınızı sorgulatabilir.




Terazi Burcu: Bugün ailenizin konuları hayatınızın önemli bir parçası olabilir.. İş alanlarınızdaki sorunları onlarla konuşurken, bir anda sinirlenebilirsiniz. Olayları doğru aktarmaya çalışın.




Akrep Burcu: Bugün etkili fikirlerinizle yakın çevrenizde önemli bir rol oynayabilirsiniz. Kafanıza çözümler aniden gelmeye başlayacak. Yine de çevrenize karşı sinirli olmayın.




Yay Burcu: Arkadaşlarınız veya bulunacağınız sosyal çevrelerde durumunuzu sorgulayabilirsiniz. İş hayatınızdaki güzel gelişmeler hayata daha olumlu yanından bakmanıza neden olacak.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda duygusal anlamda besleneceğiniz bugün, iş sorumluluklarınızın sizi fazlasıyla bunalttığına şahit olabilirsiniz. Parasal konularda rahatlamaya başlıyorsunuz.




Kova Burcu: Bugün geri planda durmak ve hislerinizi çok da fazla belli etmemek hayatınızda etkili olabilir. Hayatı her yönüyle gözden geçireceksiniz. Eğlenceli konu ve olaylara odaklanarak rahatlayabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde, iletişiminiz size kendinizi iyi hissettirtecek. Ortaklaşa para konuları, borçlarınız veya ödemeleriniz kafanızı kurcalayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR