Bugün, duygusal olarak günümüz renkli geçebilir. Bir çok duyguyu aynı anda yaşayabiliriz. Etkili ve güçlü yanlarımızı ortaya koymak isterken, özellikle insanlara karşı sabırsız ve tahanmmülsüz tavırlardan uzak duralım. Bir mekanda çok fazla kalamayabilir, ilgimizi çekmeyen konularda sıkılgan davranabiliriz. Özel hayatımıza genel olarak dikkat etmemiz gerekebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü sezgileriniz, bir zorlukla karşılaştığınızda her zaman size yol gösterecek. Ateşli karakterinizle sabırsızlık etmemeli ve sizi geliştirecek işlerde yolunuzu çizmelisiniz. Edebiyat, sanat ve işin içinde insanın olduğu her iş tam size göre. Bu sene, bekarsanız evliliğe adım atabilirsiniz. Evliyseniz mutluluğunuz yüksek olacak.




Koç Burcu: Bugün, aktif olmak, vaktinizi daha çok dış ortamlarda harcamak isteyebilirsiniz. Ailenizle beraber keyfinizi abartabilirsiniz. Gün içinde fikirleriniz çabuk değişecek, kolay sıkılacaksınız.




Boğa Burcu: Sevdiğiniz insanla ortak yapılacak planlarınızla günü geçirecek, yolculuk planlarınız varsa olumlu etkiler altında olacaksınız. Beklenmedik sinir taşmalarına bugün dikkat edin.




İkizler Burcu: Günlük hayatınızın koşturmaları devrede olacak. Siz işlerinizi yapmaya uğraşırken, arkadaşlarınız ve çevreniz sizi anlamayabilir ve kolay sinirlendirebilir.




Yengeç Burcu: Bekarsanız aşk hayatınıza, evliyseniz çocuğunuzun konularına odaklanabilirsiniz. Özel hayatınızda kolay tepki vermeye açık olacaksınız. Şu kavgacı tavırlarınızı artık bir kenara bırakın.




Aslan Burcu: Bu cumartesi, yapmanız gerekenleri halledecek, aile ortamlarınızda aranılan insan olacaksınız. Daha az samimi olduğunuz insanlara karşı tahammülünüz az olabilir.




Başak Burcu: Bugün biraz rahatlamalı, artık hayatın eğlenceli alanlarına yönelmelisiniz. Size keyif veren ortamlardan ayrılmayın. Herşeyi maddiyatla ölçmeye çalışmanız keyfinizi azaltabilir.




Terazi Burcu: Bugün aile ortamları daha çok ilginizi çekecek. Kendinizi evinizde hissettiren yer ve ortamlarda bulunacaksınız. Sevdiğiniz insana karşı biraz daha anlayışlı olmaya bu haftasonu dikkat edin.




Akrep Burcu: Bugün akraba veya kardeşlerinizle bir arada olabilirsiniz. Ani tansiyon iniş çıkışlarına dikkat edin. Duyduğunuz veya olumsuz düşündüğünüz herşey sizi hemen tedirgin yapıyor.




Yay Burcu: Bugün kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz. Yine de alışveriş denince akan sular durabilir. Bazı oluşumlar karşısında çabuk sinirlenmelere dikkat edin.




Oğlak Burcu: Kendi isteklerinize göre şekilendireceğiniz birkaç gün sizi bekliyor. Ailenizdekilere karşı anlayışı elden bırakmamalı, ilişkide olacağınız kişilere karşı bencil bir tutum izlememelisiniz.




Kova Burcu: Bugün geri planda durmak isteyebilir, geçmişi anabilirsiniz. Dinlenmek ve hiç birşeyi düşünmemek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizdekilerle takışmamaya özen gösterin.




Balık Burcu: Daha çok arkadaşlarınızla vakit geçirebilir, önemli bir organizasyona dahil olabilirsiniz. Maddi konulardaki iniş çıkışlara çok takılıyorsunuz











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR