Bugün venüs teraziye geçecek. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde dengeli, güzelliklere düşkün ve karşı tarafı önemseyen yönümüz harekete geçebilir. Venüs terazi burcunda yüceldiğinden, ikili ilişkilerimizde ve özel hayatımızda şanslı bir süreç olacak. Yine güzelleşmek ve estetik yaptırmak için uygun bir dönem.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; eğlence ve şov dünyasında kendinize bir yer edinebilirsiniz. Yakın çevrenizle ve akrabalarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Anlaşmalarınızı yaparken hayatınız boyunca dikkatli olmaya özen gösterin. Bu sene, ilişkileriniz önem kazanacak. Olaylara karşı çok kontrolcü yaklaşmayın. Kendinizi akışa bırakın.




Koç Burcu: İkili ilişkilerde barışçı, uzlaşmacı ve romantizm dolu etkiler altında olacaksınız. Sorunlarınızı konuşmak ve tartışmak açısından güzel bir dönem. Ortaklaşa yapılacak işlerinizde işinize yarayacak projeler gündemde.




Boğa Burcu: Bugün itibarıyla, iş ilişkilerinizi güçlendirebilir, yeni iş başvurularında bulunabilir, beraber çalıştığınız insanlarla güzel anlaşmalar yapabilirsiniz. Kilo almaya müsait olacaksınız.




İkizler Burcu: 3 hafta boyunca romantizm rüzgarları veya aşk olgusu öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa ona olan sevginiz herşeyin üstüne çıkabilir. Her tür spor ve sanat faaliyetiyle uğraşmak hoşunuza gidecek.




Yengeç Burcu: Ailenizle olan paylaşımlarınız artabileceği gibi, evinizde olmaktan, misafir ağırlamaktan, evinizi güzelleştirmekten zevk alacaksınız. Aile büyüklerinize olan düşkünlüğünüz artabilir.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizle ilgilenmek ve onların sorumluluklarını üstlenmek size keyif verebilir. Satış, pazarlama ve reklam işleriyle uğraşanlar, uyumlu davranmak suretiyle iyi para kazanabilirler.




Başak Burcu: Venüs para evinizde dolaşarak 3 hafta boyunca maddi konularda kazanımlarınızı arttıracak. Bu alanda iyi ilişkiler kurabilir, güzellikler görebilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar için harika bir dönem olacağı gibi, güzel eşyalara para harcamalarınız artabilir.




Terazi Burcu: 3 hafta boyunca hayatınızı ve görüntünüzü güzelleştirmek, sosyal olmak için uğraşacaksınız. Artık silkinme zamanınız geldi, biraz kendinizi ön planda tutmayı öğreneceksiniz.




Akrep Burcu: Özel hayatınızda ve iş konularında fedakarlıklarınız olabilir. Bu dönem içinde, gizli saklı işlerden ve ilişkilerden hoşlanabilirsiniz. Başkalarına yardım etme isteğiniz yoğun olacak.




Yay Burcu: Sosyal çevrenizde, arkadaş ortamınızda ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız. Arkadaşlarınızın sorumlulukları veya girişilecek grupsal çalışmalar size kendinizi iyi hissettirtecek.




Oğlak Burcu: Kariyeriniz ve iş hayatınız olumlu etkiler altında olacak. Beklenmedik sorumluluklar iş yükünüzü arttırsa da ilişkilerinizin iyi ve düzgün olması sonucu, şartları lehinize döndürebilirsiniz.




Kova Burcu: 3 hafta boyunca, yabancı ortaklı işler, seyahatler, hukuk, eğitim, medya, ticaret alanlarınızda güzellikler yaşayabilir, tanımadığınız veya daha az tanıdınız insanlarla paylaşımınızı arttırabilirsiniz.




Balık Burcu: 3 hafta boyunca, başkalarının kaynaklarından yararlanabilir, banka, kredi, faiz, nafaka, prim, sigorta konularından fayda ve güzellik görebilirsiniz. İnsanlar bu dönem size fazlasıyla yardım edecekler.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR