Bugün ve yarın Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir.


Partnerimizi şımartabilir, sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz.Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak bize mutluluk verebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; ailenize olan düşkünlüğünüz çok fazla ama çevrenize karşı sabırsız bir tutum içindesiniz. Zor koşullarda denemekten asla vazgeçmeyin çünkü siz olayları kovaladıkça şanslarınızı kendiniz yaratacaksınız. İnsanların ve özellikle karşı cinsin ilgisi hep üzerinizde olacak. Bu sene, şans sizden yana tadını çıkarın.




Koç burcu: Ev ve aile konularına odaklı olacaksınız. Daha çok evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz, tatildeyseniz bile kendinizi eviniz gibi huzurlu hissedeceğiniz yerlerde bulunmak daha fazla öne çıkacak.




Boğa burcu: Akraba veya kardeşlerinizin hayatı ile ilgili konulara odaklanabilirsiniz veya yakın çevrenizde dönen olaylar sizin hayatınızı da hızlandırabilir. Kısa planlara arkadaşlarınızı dahil edin.




İkizler burcu: Parasal konular ve maddiyat önem kazanırken, sevdikleriniz ve aileniz için para harcamaktan sakınmayacaksınız. Uzun vadeli planlarınız istediğiniz gibi işleyecek.




Yengeç burcu: Gün boyunca kendinizi iyi hissedeceksiniz. Kişisel istekleriniz ve yapacaklarınız devrede olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla hareket ederken bencil olmamaya çalışın.




Aslan burcu: Bugün diğer burçların aksine biraz daha sakinliğe ihtiyacınız olacak. Ruhunuzu dinlemek, ıssız yerlerde bulunmak, kendinizi yeni haftaya hazırlamak için bir takım planlar yapmak etkili olabilir.




Başak burcu : Oldukça aktif bir hafta sonu sizleri bekliyor olacak. Sosyal çevrenizdeki etkinlikler içinde yer alabilir, yeni çevrelerde herkes tarafından konuşulabilirsiniz. Ekstra iş teklifleri oluşabilir.




Terazi burcu: Hala çalışma koşullarınızı düşünüyor olacaksınız Yoğun bir hafta sonu olacak. Çalışmıyorsanız daha fazla göz önünde bulunacak, kalabalık ortam ve yerlerde mutlu olacaksınız.




Akrep burcu: Bu haftasonu seyahatler devreye girebilir. Tatildeyseniz bu seyahatlerden çok büyük keyif alacaksınız. Hayatınızı ve ufkunuzu genişlettiğiniz bu dönem anlayışınız yüksek.




Yay burcu: Sevdiğiniz insanın hayatındaki keyifli gelişmelere ortak olacak, toplum içinde kendinizi göztermekten hoşlanacaksınız. Enerjiniz yüksek ve etrafınızdaki olayları incelediğiniz bir dönem.




Oğlak burcu: Özel hayatınızın detayları daha fazla ön planda olurken, sevdiğiniz insanın isteklerine göre planlarınız devrede olacak. Uzak akrabalarınızdan alacağınız haberler sizi mutlu edebilir.




Kova burcu: İş alanlarınız, günlük rutin işleriniz, koşturmalarınız yine devrede olacak. Başkalarına yardım etmek önem kazanırken, yapacağınız işleri planlamayı es geçmeyin. Keyifli bir gün.




Balık burcu: Bugün aşk hayatınız devrede olacak, oldukça keyifli eğlenceli bir hafta sonu sizi bekliyor. Aktiviteler ve faaliyetler içinde bulunacak, sevdiğiniz kişiyle bir hreket edeceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR