Bugün sabah saatlerinde içsel streslerimiz fazla olabilir. Değişen koşullara rahat bir şekilde uyum sağlamayı denemeliyiz. Akşam saatlerine doğru duygularımızı harekete geçiren konu ve olaylar daha fazla ilgimizi çekebilir. Gece saatlerinde kararsızlıklarımız artacak. Dış koşullardan rahat etkileniyor olacağız. Duygusal karmaşalara dikkat.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sizden yardım isteyen insanlar için elinizden geleni yaparsınız. İçinizden gelen herşeyi yapmaya meyiliniz var. Zaman zaman kendinizi beğeniyorsunuz. Bu sene, planlarınızı iyi kurmanız gerekebilir. Hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz.




Koç Burcu: Bugün eğlenceli konu ve olaylara odaklanacaksınız. Düşündüklerinizi ev ve aile hayatınıza rahatlıkla kanalize edebilirsiniz, değişikliklere açık bir gün.




Boğa Burcu: Bugün eviniz ve daha çok ailenize vakit harcamak ve zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yakın çevre iletişiminiz ön planda olurken, düşündüklerinizi gerçekleştirmek için değişik planlar gündeme gelebilir.




İkizler Burcu: Bugün yakın çevre, akrabalarınız veya iletişime dayalı işleriniz daha fazla öne çıkabilir. Parasal konularda birden fazla işle uğraşmanızın sonuçlarını alabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün parasal konular, harcamalar ve para alışverişleriniz ön planda olacak. İş alanlarınızda meydana gelen olaylar sizi fazla sevindirebilir. Hemen büyük hayaller kurmadan önce, şartların netleşmesini bekleyin.




Aslan Burcu: Bugün oldukça heyecanlı ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Özellikle uzaktaki akrabalarınızdan alacağınız haberler keyfinizi arttırabilir. Genel olarak kafanızı toplamak kolay olmayabilir.




Başak Burcu: Bugün canınız hiçbir şey yapmak istemeyebilir. Yaşayacağınız bazı olaylar size geçmişi hatırlatabilir. Sosyal çevrenizden desteğiniz fazla olurken, sezgileriniz size her anlamda yol gösterebilir.




Terazi Burcu: Bugün arkadaşlarınızla veya sosyal çevre ortamlarınızda gününüzü geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde şansınız yüksek. Değişimlere ayak uydurdukça, fırsatlar karşınıza gelecek.




Akrep Burcu: Bugün çalışıyorsanız şanslı etkiler altında olacaksınız. Önemli iş toplantıları ve görüşmelerinde duygularınızı esnek ve rahat bir biçimde ifade edebilirisiniz.




Yay Burcu: Bugün seyahatte veya eğitime dayalı işlerinizde kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Hiçbir şey yapamasanız bile, sevdiğiniz kişiyle evin dışında olmak, paylaşımlarınızı arttırmak size iyi gelebilir.




Oğlak Burcu: Bugün ortaklaşa para konuları ve harcamalarınız ön planda olabilir. Kendinize ve alışkanlıklarınıza harcayacağınız para keyfinizi arttırabilir. Aile hayatınızda farklı bir gün deneyimleyebilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak ve iletişiminizi sevdiklerinizle yüksek tutacaksınız. Parasal konularda iyi iş bağlantıları gündeme gelebilir.




Balık Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınız aktif olacak. Eğlenceye ve aşk hayatınıza dayalı harcamalarınız gün içinde artabilir. Sizi heyecanlandıracak ve harekete geçirecek konu ve olaylar ilginizi çekecek.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR