Bugün devreye giren güneş uranüs karesi, var olan tansiyonlu durumları yeniden ortaya çıkaracak. Farklı ve değişik davranma isteğimiz, olması gerekenle çatışabilir. Asilik, isyankarlık, baş kaldırma gibi etkilere dikkat etmeli, otorite figürleriyle anlaşmazlıklara düşmemeye çaba sarfetmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; bazı olaylara karşı kayıtsız kalmaya meyillisiniz. Başarılı insanlarla vaktinizi geçirmek ve iyi bir arkadaş çevresine sahip olmak sizin için çok önemli. Toleransınızı yüksek tutar, anlayışınızı sağlarsanız hayat boyu çok mutlu olursunuz. Bu sene, sizinle aynı görüşte olmayan insanlara karşı tepki vermeye müsait olacaksınız. Olayları sakinlikle karşılayın.




Koç Burcu: Aile eşrafından büyüklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Farklı ve değişken davranış şekillerinizden onlardan almanız gereken onayı zora sokabilir. Evliyseniz kendi kurduğunuz ailenizde sorunlar yaşabilirsiniz.




Boğa Burcu: Beklenmedik olaylar, yakın çevre iletişiminizi bozabilir. Değişik ve farklı davranışlarınız, en çok yakın çevrenizde bulunan insanları ve koşulları etkileyecek. Biraz anlayışlı olmaya çalışın.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlardaki değişimler, sıradışı oluşumlar sizin para alanınızı etkiliyor olacak. Düşünmeden köprüleri yıkmak yerine sakin durmayı ve mantıklı davranmayı tercih etmelisiniz.




Yengeç Burcu: İş alanlarınızda patronlarınızla olan ilişkilerinizde zorlanmalar ve sürtüşmeler söz konusu, isyankar davranmamaya özen gösterin. Size ne yapılması gerektiği söylendiğinde cinleriniz tepenize çıkabilir.




Aslan Burcu: Uzak çevrelerde, seyahatte, tatilde veya daha az tanıdığınız insanların yanında kolay sinirlenmelere ve tepki vermelere açıksınız. İnsanlarla anlaşmak ve uzlaşmak zor olabilir. İnatçılık ve ısrardan kaçının.




Başak Burcu: Ortaklaşa para işinde olduğunuz arkadaşlarınızla bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Parasal konulara farklı ve değişik yaklaşımınız, iş yaptığınız insanlar tarafından kabul görmeyebilir.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda, göz önünde olacağınız ortamlarda ilişkiniz kopma noktasına gelebilir. Veya beraber çalıştığınız, ortak iş yaptığınız insanlarla anlaşmakta zorluklar görülebilir.




Akrep Burcu: Uzak ortamlardaki iş anlaşmalarınız, seyahatlerinizde sıkıntılar oluşabilir. Daha az tanıdığınız insanlarla olan ilişkilerinizde anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Ya da iş değişimleriniz, tatilinizi engelleyebilir.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili konularda krizler ve zorlanmalar oluşabilir. Tutkularınızla hareket etmek sizi zorlayabilir. Risk içeren işlerden uzak durun.




Oğlak Burcu: Aile hayatınızda otorite sürtüşmeleri, sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Ortaklı işlerinizde davranışlarınız herşeyi bir anda zor bir duruma götürebilir.




Kova Burcu: İş yaptığınız insanlarla olan iletişiminizde aksamalar, bozulmalar veya sorunlar görülebilir. Farklı ve değişik bir gün isteği, iş alanlarınızda zorlanmalara neden olacak.




Balık Burcu: Borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olun. Para alanınızda ani değişimler, farklı davranma isteği, bugün sizi zorlayabilir. Eğlence, çocuk ve aşk harcamalarınızda dikkatli olun.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR