Bugün ve yarın Ay Koç burcunda dolaşıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır. Duyularımız fazlasıyla hassas olacağından kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; nazik, kibar, anlayışlı, çekici, sadık, güvenilir bir insansınız. Zekanız iyi çalışıyor ama çevrenize karşı kendi sınırlarınızı iyi çizmeniz gerekecek. Yeteneklerinize güvenmeli ve özgürlük duygunuzu geliştirmelisiniz. Bu sene, ev ve aile hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Keyfini çıkartın.




Koç Burcu: Duygularınız abartılı, değişken olabilir. Sevdiklerinizle anlaşmak fikren pek mümkün olmayacak ama yine de bunu sorun etmemeyi başaracaksınız.

Boğa Burcu: Bugün duygu zenginliğinizle ve yaratıcılığınızla hareket etmesini başaracaksınız. Yakın çevreniz, akrabalarınızla etkili bir iletişim kuramayabilirsiniz. Onlarla çatışmayın.

İkizler Burcu: Bugün arkadaşlarınızla ve sevdiğiniz insanlarla bir arada olmayı tercih edecek, bulunacağınız ortamlarda insanları şaşırtacaksınız. İçinizi sıktığınız konuların kolay çözüldüğünü görebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün bulunacağınız kalabalık yerlerde ve ortamlarda ani duygusal değişimler farklı algılanmanız neden olabilir. Kafanıza göre davranmamaya özen gösterin.

Aslan Burcu: Aklınız tatilde veya istediğiniz bir seyahatte olabilir. Beklenmedik tavırlarla bugün sevdiğiniz insanı şaşırtabileceğiniz gibi, kararsızlıklarınız devrede olcak.

Başak Burcu: Gerek arkadaşlıklarınızda, gerekse özel yaşantınızda duygularınızı içinize atmamaya gayret etmeli, sorunlarınızı tek başınıza çözmeye kalkışmamalısınız.

Terazi Burcu: İş hayatınızda ve kariyerinizdeki önemli gelişmeler ve konuşmalar sizi gün geçtikçe güçlendiriyor. Bugün özel hayatınızda farklı tavırlar içinde olabilir veya sevdiğinizden farklı tavırlar görebilirsiniz.

Akrep Burcu: Günlük işlerinizde ve sağlığınızla ilgili konularda değişken, farklı davranışlar sergilemeye müsait olacaksınız. Aktif olduğunuz zaman kendinizi daha rahat ve güvende hissediyorsunuz.

Yay Burcu: Aşk hayatınızda duygularınız bugün farklı, elektrikli ve değişken olabilir. İçiniz içinize sığmıyor, yerinizde duramıyorsunuz. Size söylenenler, duymak istediklerinizle örtüşmeyebilir.

Oğlak Burcu: Bugün, ev ve aile düzeninizde duygu taşmaları ve değişkenlikleri yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda kafanızı kurcalayan şeyleri bugün sevdiğiniz insanla paylaşırken, zaman zaman aranızda gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu: İletişim gerilimlerinizi bugün yakın çevrenize yansıtabilirsiniz. Sıkıntılarınızdan uzaklaşmak için aniden yapacağınız farklı ve spontan planlar keyfinizi yerine getirebilir.

Balık Burcu: Bugün beklediğiniz bir paranın konusunu yapabilirsiniz. Kafanızı gereksiz yere meşgul edecek konulardan uzaklaşmalı, tamamıyla size keyif veren konulara odaklanmalısınız.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR