Bugün öğleden sonra saat 16:06’ya kadar daha romantik, dağınık ve kararsız etkiler altında olabiliriz. Öğleden sonraysa hareketlenmeye başlayacağız. Hızlı, hareketli ve çabuk hareket etmemiz gereken her tür işte kendimizi ortaya koyabiliriz. Sevdiklerimizle paylaşımlarınızı arttıracağımız ve güzel planlar yapacağımız bir gün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; enerjik, sosyal, inatçı, sabırsız, çekici bir insansınız. Arkadaşlarınızı seçerken dikkatli olmalısınız. Duygusal hayatınızda düşünmeden hareket etmeniz bazı sorunlara neden olabilir. Sabırsızlığınızı yenerseniz büyük başarılar ve maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Bu sene yakın çevrenizdeki insanlarla beraber hareket etmek işinize yarayacak.




Koç Burcu: Bugün sakin başlayan ve yapmak istediklerinize yeteri kadar konsantrasyon sağlayamadığınız gününüz öğleden sonra hareketlenmeye başlayacak. Evinizin ve ailenizin mutluluğu bugün sizin için önemli olabilir.




Boğa Burcu: Oldukça aktif ve sosyal olduğunuz birkaç günün ardından bugün öğleden sonra canınız çok fazla bir şey yapmak istemeyebilir. Yakın çevrenizle iyi anlaşacak, planlarınızı devreye sokacaksınız.




İkizler Burcu: Kafanız işlerinizin somut yönlerine daha fazla çalışabilir. Öğleden sonraysa hayatı hafife alacak ve arkadaşlarınızla ilginç ve keyifli planlar yaparak kendinizi rahatlatacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün daha az tanıdığınız çevrelerde biraz rahat davranmaya müsait olacaksınız. Size keyif veren tatil planlarına odaklanabilirsiniz. Öğleden sonra kalabalık ortamlar ilginizi çekmeye başlayacak.




Aslan Burcu: Sevdiğiniz insanla, fikir alışverişleriniz ve parasal konularda alacağınız kararlar bugün etkili olacak. Hiçbir şey yapmaya gücünüz yok gibi hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlardan destek almanız sizin için önemli.




Başak Burcu: Hayatı fazlasıyla sorguladığınız bu dönem, arkadaşlarınızla ortaklaşa yapacağınız planlar bugün keyfinizi yerine getirecek. Öğleden sonraysa parasal konulara odaklanabilirsiniz.




Terazi Burcu: İş konularında ne yapmanız gerektiğini ve nereden başlamanızın doğru olacağını biliyorsunuz. Hissettikleriniz yanlış olamaz, biraz kendinize güvenmelisiniz. Öğleden sonra özel hayatınız devreye giriyor.




Akrep Burcu: Konu eğlenceli, yaratıcı işler ve seyahat alanları olduğunda gücünüzü iyi kullanıyorsunuz. Öğleden sonra eğlenceli konu ve olaylar, yerini yapmanız gerekenlere bırakabilir.




Yay Burcu: Birkaç gündür etkili olan ve vaktinizi alan ailevi konu ve olaylar, bu öğleden sonra yerini daha eğlenceli, aktif ve sizi harekete geçiren konulara bırakacak. Sevmeye ve sevilmeye ihtiyacınız artabilir.




Oğlak Burcu: Yakın çevreniz ve sevdiğiniz insanla iletişiminiz oldukça uyumlu gözüküyor. Birbirinizi anlamayı başaracak, empati gücünüzü harekete geçireceksiniz. Öğleden sonra eviniz ve yuvanız önem kazanmaya başlayacak.




Kova Burcu: Parasal konulara yönelik meseleleri gayet güzel idare edeceksiniz yalnız bugün harcamalarınızda çok açılmayın. Öğleden sonra yakın çevre iletişiminizde güzel planlar ve konuşmalar devreye girebilir.




Balık Burcu: Fazlasıyla keyifli, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hayatın bir çok konuda sizi desteklediğini düşünecek, çevrenizle iletişiminizi arttıracaksınız. Öğleden sonra maddi konulara odaklanabilirsiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR