Bugün, merkür yengeç burcunda gerilemesine başlıyor. Merkür iletişimin her tür formuyla alakalıdır. Konuşma, anlaşma, alışveriş, formal anlaşmalar, dökümanlar, seyahat, mektup, mail, gemicilik, taşımacılıkla ilişkilendirilir. O yüzden de bu alanlarda karşışıklıklar, sorunlar yaratır.Yine akılla çalışanlar, yazarlar, gazeteciler, yorumcular, dedikoducular, eleştirmenler, öğretmenler, seyahatçiler etkilenecekler arasında yer alabilir. Su grubundaki gerilemeler, eski tekrar eden olayları, huy ve davranışlarımızı gözden geçirmek için en ideal olanıdır. Çözülmemiş duygusal meselelerin üzerine gidilmelidir. Duygusal ve mantıksal denge mücadele halindedir. Açık sözlü, içten ve samimi ilişkiler kurmak ve içinde olmak bu süreçte önemlidir. Zira duygusal sorumluluklardan kaçmaya teşebbüs etmek, ileri ki dönemler de daha komplike ve karmaşık olayların yüzeye çıkmasına neden olur. Geçmişte yaşadıklarımız, geçmiş bağlantılarımız ve geçmiş kişiler duygusal değişim ve gelişimimizde en büyük provakatör olarak karşımıza çıkabilir. Bu etkileşimden en başta yengeçler ve diğer öncü gruplar sırasıyla, teraziler, oğlaklar, koçlar diğer burçlara göre daha fazla etkilenecekler. 20 temmuz’a kadar önemli başlangıçlardan, kararlardan ve imzalardan kaçınmamız gerektiğinin altını çizelim. Yine aynı gün jüpiter yengeç burcuna geçecek ve su grupları (yengeç, akrep, balık) için harika bir dönemi başlatacak. Yine yengeç burcunun konuları, ev, aile, yuva, vatan, millet, güvenlik, geleneksellik duygusallık, yurtseverlik, sezgisellik, annelik, verimlilik, dişilik ve yaratıcılığa dair herşeyde artış, genişleme, büyüme söz konusu olacak. Tabii olumsuz tarafından bakacak olursak, alınganlık, huysuzluk, negatiflik te artabilir. Yine bugün otorite ve erkek figürlerinden hayatımızda yapacaklarımıza dair destekler alabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sezgi gücü yüksek, duygusal, sosyal, faal, anlayışlı ama biraz sinirli, tepkilerini direkt gösteren bir insansınız. Aşırı duygusallığınız özel yaşantınızda problemlere neden olabilir. Arkadaşlarınız sizi seviyorlar ama hiçbir zaman ilişkilerinizde yeteri kadar tatmin olmuyorsunuz. Bu sene, hayat sizi bir çok konuda destekleyecek. Yanlış anlaşılmalara dikkat.




Koç Burcu: Merkür gerilemesi, aile hayatınızda yanlış anlaşılmaları, eski çözülmemiş meseleleri hayatınıza taşıyabilir. Duygusal sorumluluklarınızı ertelemeyin ve 20 temmuz a kadar gayrimenkul alımından uzak durun lütfen.




Boğa Burcu: 20 Temmuz'a kadar akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalara ve alınganlıklara açık olacaksınız. Satış, reklam, pazarlama, iletişim işlerinizde önemli anlaşmalardan ve imzalardan kaçının.




İkizler Burcu: Merkür para evinizde gerilemeye başlayacak. Bu tarih sonrası parasal anlaşmalardan, harcamalardan, gereksiz alışverişlerden 20 temmuza kadar kaçınmanız gerekiyor. Pahalı bir şey almamaya çalışın.




Yengeç Burcu: Merkür kişisel alanlarınızda geriliyor. 3 haftalık bu süreçte, anlaşmalardan, başlangıçlardan kaçının, bu süreçte yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız, kendinizi ifade edeceğiniz ortamlarda aman dikkat.




Aslan Burcu: Merkür, geçmişte çözülmemiş veya yarım kalmış işleri hayatınıza taşıyabilir. Bu dönem iletişiminizde, parasal konularda ve sosyal çevre ortamlarınızda zorlanmalar oluşabilir.




Başak Burcu: Sosyal çevre alanlarınızda gerileyecek olan merkür, eski arkadaş ortamlarınızı hayatınıza taşıyabilir. Yine yeni tanışacağınız insanların sizi yanlış anlama ihtimali yüksek olacak. Bu dönem organizasyonlara dikkat.




Terazi Burcu: Merkür, iş alanlarınızdaki konuşma ve görüşmelerinizde eski projeleri, işleri ve olayları hayatınıza taşıyabilir. Kalabalık yerlerde iletişiminizde dikkatli olmalı, bu süreçte herhangi bir anlaşma yapmamalısınız.




Akrep Burcu: 3 hafta boyunca seyahat, eğitim, ticaret hukuk, medya, dış ortaklı alanlara dayalı işlerinizde bir takım aksiliklere ve sorunlara hazırlıklı olmalısınız. Önemli anlaşmalardan, imzalardan, başlangıçlardan kaçının.




Yay Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda gerilemesine başlayan merkür, borç, kredi ve vergi konularında sorunlar, aksilikler çıkarabilir. Önemli parasal işlerden kaçının. Kredi, borç almayın ya da vermeyin.




Oğlak Burcu: Merkür, ikili ilişkilerinizde, ortaklı işlerinizde bazı aksilikler ve yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Karşı tarafla, birbirinizi yanlış anlamaya açık olabilirsiniz. Taşınmamaya, ortaklı işlere girişmemeye özen gösterin.




Kova Burcu: İş, hizmet alanlarınızda gerilemesine başlayan merkür, sizi iş alanlarınızda zorlayabilir. Önemli anlaşmalardan, yeni iş başlangıçlarından uzak durun. Sağlığınızı gözden geçirmek için uygun bir zaman.




Balık Burcu: Aşk evinizde gerilemesine başlayan merkür geçmiş aşk konularını ve olaylarını yeniden gündeme oturtabilir. Yine bu süreçte sevdiğiniz insanla yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz gerekecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR