Bu Pazar olaylara yaklaşımımız mantık çerçevesinde olacak. Düşündüklerimizi rahat bir şekilde dile getirmekten hoşlanacağız. Akşam saatlerinde mantığımız ve duygularımız arasında bocalamalar görülebilir. Olayları ve durumları abartmadan ilerlemek bize çok şey kazandıracak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, dostlarınız ve akrabalarınız sizin için çok önemli ve kalıcı dostluklar peşindesiniz. Dürüst yapınızla çevrenizdeki insanlara yardım etmeye çalışırsınız. Bu sene, mantığınızla olayları çözmeye gitmelisiniz. Yeni iş bağlantıları devrede olacak. Şansınız yüksek.




Koç Burcu: Bu Pazar aile ortamlarınızda yapacağınız konuşmalar sizi hoşnut kılabilir. Yakın çevrenizle hareket edeceğiniz noktalarda birbirinizi kolay gaza getirebilirsiniz. Herşeyi sık eliyorsunuz.




Boğa Burcu:Maddi konu ve olayların ön planda olduğu bugünlerde kendinizi rahat edeceğiniz ortamlara bırakmak sizin için kolay olmayabilir. Yakın çevrenizle beraber eğlenceli planlar devreye girebilir.




İkizler Burcu: Aile hayatınızda paylaşımlarınızı arttırıyorsunuz. Eviniz için yapacağınız harcamalar vya alışverişlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Bu aralar sadece kendinize odaklı yaşıyorsunuz.




Yengeç Burcu:Yakın çevre bağlantılarınızda bugün sadece kendi yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz. Bazı şeylerin muhasebesini yapmak, olayları gözden geçirmek için uygun bir gün.




Aslan Burcu: İnsanlardan aldığınız güçle yazmayı ve gelecek planlarınızı kafanızda oluşturmayı istiyorsunuz. Bir yandan kendinizi güvenceye almak, diğer yandan insanlara yardım etmek öne çıkabilir.




Başak Burcu:Kendi isteklerinizin yoğun olacağı bu haftasonu, olaylara anlayışla ve keyifle yaklaşmak sizi rahatlatabilir. Endişeli ruh haliniz en çok özel hayatınıza yansıyabilir.




Terazi Burcu: Bu Pazar haftalık planlamalarınız ve gelecek programlarınız üzerine eğilebilir kalabalık içinde olsanız dahi, yalnızlığın tadına varabilirsiniz. Kafanızda bir sürü ilginç senaryo var.




Akrep Burcu: Sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınızla bir arada olacağınız yerlerde keyfiniz yüksek olabilir. Hala insanların sizi tam anlamıyla anladıklarını düşünmüyorsunuz.




Yay Burcu: Bugün eşinizin veya partnerinizin sizin için yapacağı planlara adapte olmakta zorlanmayacak ve bundan keyif alacaksınız. Akşam saatlerinde duygularınız ve mantığınız birbiriyle çatışabilir.




Oğlak Burcu: İş ve gezmek, uğraşlarınız ve kaçışlarınız arasında gidip gelebilirsiniz. Her zaman yaptıklarınızdan daha farklı bir Pazar geçirmek isteyeceksiniz. Sevdiğinizle iyi anlaşıyorsunuz.

Kova Burcu: Açık havalarda, eğlenceli yerlerde bulunmayı istediğiniz bu dönem, duygularınız ve mantığınız arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Bugün endişeli yapınızdan uzaklaşıp, sezgilerinize kulak verin.




Balık Burcu: Özel hayatınızda ve aile ortamlarınızda keyfinizi yükseltebilirsiniz. Sizinle aynı fikirde olmayanlar olsa bile, duygularınız nasıl davranmanız gerektiği konusunda size yol gösterebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR