Bugün ve yarın Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Mide ve bağırsaklarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz. Genel anlamda ilişkilerimiz mesafeli olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; başkalarına yardım etmek ve el uzatmak sizin için çok önemli. Bu da etrafınızda çok arkadaş olasına neden oluyor.Yaratıcılığınızı kullanmayı öğrenmelisiniz. Bu sene, sosyalçevreniz artmaya başlayacak. Yeni tanışacağınız insanlardan fayda sağlayacaksınız.




Koç Burcu: Bugün, yapılması lazım gereken işlerinizin peşine düşebilir, çalışıyorsanız işlerinizin detaylarına odaklanabilirsiniz. Bu iki gün mideniz ve bağırsaklarınız hassas olabilir.




Boğa Burcu: Aşk hayatınıza, sportif faaliyetlere, çocuk alanlarınıza yöneleceksiniz. Bu iki gün gereksiz harcamalardan kaçının. Kendinizi alışverişe ve eğlenceye kaptırabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bu Cumartesi, evinize ve ailenize yönelik konu ve olaylara odaklanacaksınız. Hızlı ve sadece kendinizi düşünerek hareket etmeniz sevdiklerinize karşı sabırsız olmanıza neden olabilir.




Yengeç Burcu: Yakın çevre, akbara veya kardeşlerinizle olan iletişiminiz hızlanabilir. İletişim halinde olacağınız insanlarla isteksizliğiniz veya baştan savmacılığınız yüzünden anlaşmazlıklara dikkat.




Aslan Burcu: Bugün, maddi konularda güvenlik ihtiyacınız yüksek olabilir. Sosyal ortamlarda girişeceğiniz aktiviteler size fazla harcattırabilir. Yeni tanışacağınız insanlarla fikir alışverişleri devrede.




Başak Burcu: Kendinizi sönük birkaç günün ardından daha enerjik ve hareketli hissedeceksiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda sinirli tavırlardan kaçının, bugün herşeye kolay tepki verebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün, dinlenmek, yalnız olmak isteği devreye girebilir. İş alanlarınızın sizi zorlaması ve dinlenme isteği arasında gidip gelebilirsiniz. Alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek.




Akrep Burcu: İlginizi sosyalçevre ortamlarınız, arkadaşlık ilişkilerinize ilginizi kaydıracaksınız. Bulunacağınız çevrelerde olaylara eleştirel yaklaşmanız mümkün. Hayatınızdaki dönüşümler devam ediyor.




Yay Burcu: Bugün, göz önünde olacağınız ortamlarda vaktinizi harcayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla ilişkinizde kavgadan uzak durmaya çalışın. Fazla eleştirmek size yakışmıyor.




Oğlak Burcu: Gezmek, dışarıda olmak, kendinizi uzak ortamlara atmak isteyebilirsiniz. Tamamlamanız gereken işler ayağınıza bu haftasonu bağ olabilir. Sinirli olmak size yaramıyor.




Kova Burcu: Bu cumartesi, ortaklaşa para alanlarınız devrede olacak. Harcamalar, ev ve aile hayatınız için yapacağınız alışverişlere dikkat edin. Duygularınızı kendinize saklayacaksınız.




Balık Burcu: Artık tamamen özel hayatınıza odaklanacaksınız. Yine bu Cumartesi günü aile hayatınızda sevdiğiniz insanla bazı sürtüşmeleriniz olabilir. Sakin olmakta fayda var.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR