Bugün gökyüzünde oluşacak venüs- satürn üçgeniyle, maddi anlamda ekonomik davranmak öne çıkabilir. Kalıcı ve somut ilişkiler kurmak için harekete geçebiliriz. Venüs- neptün üçgeniyle, yaratıcı, kibar, fedakar ve başkalarını düşünerek yola koyulabiliriz. Yine bugün neptün gerilemeye başlıyor. Belirli alanlarda, spiritüel ve ruhani konuları gözden geçirmek için olumlu bir dönem.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; etkileyici tarzınızla peşinizden insanları sürüklemeniz ve onları yönetmeniz çok normal. Karşı cins üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz, sizinleyken insanlar asla sıkılmaz çünkü onları eğlendirmesini iyi biliyorsunuz. Bu sene, maddi konularda önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Yardımsever etkileriniz yüksek.




Koç Burcu: Bugün, yardımsever etkileriniz yüksek olacak. Sevdiklerinize, ailenize, dostunuza yardım etmek ve onlar için birşeyler yapmak isteyebilirsiniz. Güvenliğiniz, sınırlarınız, vatanınız, milletiniz ön planda olabilir.




Boğa Burcu: Bugün, yakın çevrenizle girişeceğiniz ortaklaşa işlerinizde, ilişkilerinizi sağlamlaştırabilir, ekonomik adımlarla ilerleyebilirsiniz. İlişkilerinizi sağlama almak isteyebilirsiniz.




İkizler Burcu: Kariyerinize yönelik konularda mantıklı, sistemli ve ekonomik davranmak öne çıkabilir. İş ve kariyer alanlarınızda yaşanılanları içsel olarak gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün, uzaktaki akrabalarınıza veya daha az tanıdığınız insanlara yardımsever ve fedakar etkilerle yaklaşabilirsiniz. Arkanızdan bazı şeylerin dönmesi hoşunuza gitmiyor.




Aslan Burcu: Gün içinde, aileniz için sorumluluklarınızı bilerek adımlar atabilirsiniz. Ortaklaşa para durumunuzu ve hayatınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız.




Başak Burcu: Bugün, arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz size iş anlamında sağlam bir zemin hazırlayabilir. Yine özel hayatınızda daha içsel olarak bazı şeyleri gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz.




Terazi Burcu: İş ilişkilerinizi kendinizi sağlama almak için kullanabilir, ekonomik adımlarla ilerleyebilirsiniz. Yine iş ve hizmet alanlarınızda bazı konuları anlamak, daha içsel fedakarlıkların olduğu bir dönem.




Akrep Burcu: Seyahat, eğitim ve dış ilişkilerinizi, hayatınızı yapılandırırken devreye koyabilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla romantik etkileriniz bugün yüksek olabilir.




Yay Burcu: Parasal konularda ilişkileriniz devreye girebilir. Başkalarının sorumluluklarını üstleneceğiniz bugün, ailenize ve sevdiklerinize yardım etmek öne çıkabilir. Özel hayatınıza eğileceksiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, ortaklaşa işlerinizdeki ilişkileriniz sizi bir çok adımda destekliyor olacak. Özellikle özel hayatınızda arkadaşlarınızdan sağlam ve kalıcı tepkiler alabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün, iş ilişkileriniz size sağlam adımlar attırabilir. Kalıcı ve uzun soluklu iş ilişkileri kurabilirsiniz. Maddi konularda hala isteklerinizi tam olarak dile getiremiyorsunuz, başkalarını düşünmekten vazgeçin.




Balık Burcu: Aşk veya eğlence hayatınıza dayalı güzel ilişkiler, dış ortamlarda kalıcı ve sağlam, ekonomik ve dengeli adımlar atmanıza neden olacak. Kendinizi ve hayatınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR