Bugün etkinleşen merkür- satürn üçgeniyle, kalıcı ve somut işlere yönelebiliriz. Ciddi, sabırlı ve planlı olabiliriz. Önemli konuşmalarımız ve fikirlerimiz için destek görebiliriz. Gün içinde ay boşlukta olacağından, çok önemli işlerdense, günlük ve bize keyif verecek konu ve işlere odaklanmamız yerinde olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, dostlarınız ve çevreniz sizi istediğiniz yerlere taşıyabilir. Sorumluluklarınız bazen size ağır geliyor ve onlardan kurtulmak istiyorsunuz. Bu yıl, fikirsel olarak düşündüklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir yıl olabilir. Ev, aile yuva alanlarınızda şansınız yüksek.




Koç Burcu: Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar veya bütçe planlamaları konusunda ekonomik ve tutucu etkileriniz söz konusu olabilir. Kalıcı konuşmalar gündeme gelebilir.




Boğa Burcu: Bugün, girişeceğiniz ortaklaşa işleriniz varsa bu alanlarınızda kalıcı sonuçlar elde etmeniz münkün. Bazı olaylarda geri planda olsanız bile, duygusal tatmininiz yüksek olabilir.




İkizler Burcu: Gün içinde iş alanlarınızda kalıcı ve sağlam adımlar atacağınız görüşmeler veya konuşmalar içinde olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar devrede olacak.




Yengeç Burcu: Önemli konuşma ve görüşmeleriniz için ciddi ve sağlam adımlarla harekete geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda sorumluluklarınızı bilerek hareket edecek, sanata dayalı işleriniz varsa kalıcı konuşmalar yapacaksınız.




Aslan Burcu: Aile ve ev hayatınıza dair kafanızdaki planları ortaya koyabilir, düşünebilir ve kalıcı fikirler üretebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlarla grupsal enerjiler içinde olmak isteyebilirsiniz.




Başak Burcu: Sosyal çevrenizdeki bir takım konuşmalar ve fikirlerin sağlam ve kalıcı bir iletişimle hayatınıza geçtiğine şahit olabilirsiniz. İsteklerinizi ve fikirlerinizi ortaya koyarken kendinizi çok sınırlamamaya özen gösterin.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda ideolojileriniz ve düşünceleriniz konusunda şanslı etkiler altındasınız. Yine iş ve kariyer konularınızda yapacağınız görüşmeler ve konuşmalar, maddi anlamda sizi mutlu edebilir.




Akrep Burcu: İş alanlarınıza dayalı parasal alanlarınızda keyfiniz yerinde olacak. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi, geleceğinize yönelik planlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Sabırlı, disiplinli ve son derece sağduyulu yaklaşımınız nedeniyle kalıcı adımlar söz konusu olabilir.




Yay Burcu: Ortaklaşa para konularındaki fikir ve düşünceleriniz destekleniyor olacak. Özellikle devlet alanlarında çalışıyorsanız işlerinizin parasal anlamda karşılığını almak sizi güvende kılabilir.




Oğlak Burcu: Ortaklaşa atılacak adımlarda sosyal çevrenizdeki insanlardan destek alabilir, kalıcı görüşmeler yapabilirsiniz. Yapmanız gerekenler konusunda kendinizi şanslı hissedeceksiniz.




Kova Burcu: Yakın çevre ilişkileriniz devrede olurken, aşk hayatınızdaki güzel gelişmeler sizi tatmin edebilir. İş hayatınızdaki konuşmalarınızı, sağlam temeller üzerine oturtabileceğiniz bir gün içinde olacaksınız.




Balık Burcu: Bugün, sanata veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde uzak çevrenizden istediğiniz ve beklediğiniz destekleri görebilirsiniz. Ailevi konularda keyfiniz yerinde olacak.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR