Bu Pazartesi venüs yengeç burcuna geçecek. Ailemize, evimize ve yuvamıza olan düşkünlüğümüz artacak. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde duygusal, anaç ve alıngan davranabiliriz. Salı ve Cuma günleri, kalıcı ve somut işlere adım atabiliriz. Maddi anlamda ekonomik davranmak Cuma günü öne çıkabilir. Cumartesi günü akşam saatlerinde ikizler burcunda oluşan yeniay, yeni başlangıçları ve adımları hayatımıza taşıyabilir yalnız bu yeniay yanıltıcı etkiler altında oluşacak. Olayları derinine incelemeli ve başlangıçlarımızı körü körüne yapmamalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayatı bir macera olarak görüyorsunuz ve etrafınızda hep barışçı ortamlar olsun istiyorsunuz. Yaşamdaki kazançlarınız etkili ve güçlü arkadaşlıklarınız sayesinde oluşacak. Etkileyici tarzınızla karşı cinsin ilgisini üzerinize çekmekte zorlanmazsınız. Bu sene, eviniz ve aileniz konusunda kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Bir ev alımı gündemde.




Koç Burcu: 3 hafta boyunca ev ve aile yaşantınızda vaktinizi harcamak isteyeceksiniz. Evinizi güzelleştirmek, dekorasyon, tadilat, tamirat,yer değiştirme gibi olgular gündeminizde olacak.




Boğa Burcu: 3 hafta boyunca yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizle ilişkileriniz güzelleşmeye başlayacak. Satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, bilgisayar sektörlerinden işiniz varsa olumlu bir dönem.




İkizler Burcu: Maddi kazanımlar, sahip olduğunuz değerlerde artış ve para konularında güzelliklerle karşılaşacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. 3 hafta boyunca ticaret konuları artabilir ve kadınlardan fayda görebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Sosyalleşmeye başlıyorsunuz. Fiziksel görüntünüzü önemsemeye başlayacak, kendinizi yenilemek isteyeceksiniz. Alışveriş yapmak, gezmek ve paylaşım içinde olma ihtiyacınız yüksek olacak.




Aslan Burcu: 3 hafta boyunca sosyal çevrelerden uzaklaşma, ilişkilerinizde bir geri çekilme isteği görülebilir. Yalnızlığı sevme, hayatın anlamını bulmak isteğiniz yoğun olacak. İlişkilerinizde fedakarlıklar artabilir.




Başak Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal ilişkilerinizin güçleneceği bir döneme giriş yapıyorsunuz. Katılacağınız davet, organizasyon ve grup çalışmalarından fayda görebilir, işten elde edilen gelirlerinizi arttırabilirsiniz.




Terazi Burcu: Toplumsal konularda, iş ve kariyer hayatınızda ilişkilerinizin artacağı ve güçleneceği bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yapacağınız seyahatlerde güçlü ve etkin insanlarla tanışabilirsiniz.




Akrep Burcu: 3 hafta boyunca medya, eğitim, hukuk, seyahat, ticaret alanlarınızda ilişkileriniz iyi olmaya başlayacak. Tanımadığınız insanlara vakit ayırmaktan keyif alacaksınız. Yeni alanlar açacak bir eğitim, kurs fırsatı oluşabilir.




Yay Burcu: Başkalarının kaynakları, eşinizin veya sevgilinizin para durumuyla ilgili sevindirici haberler kapıda. 3 hafta boyunca bu alanlarda şanslarınız artabilir. Yine kredi, faiz, vergi, borç ödeme gibi konular gündeminize oturabilir.




Oğlak Burcu: Özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde güzel bir döneme merhaba diyeceksiniz. İlişkilerinizde var olan problemleri çözmeniz adına faydalı bir dönem altındasınız. Sevdiğiniz insana olan düşkünlüğünüz artacak.




Kova Burcu: İş ve hizmet hayatınızda ilişkilerinizin güçleneceği ve sağlamlaşacağı bir dönem içine giriyorsunuz. Sağlığınız iyi olacak yalnız tatlı ve zengin yiyecekler tüketme meyiliniz size kilo aldırabilir.




Balık Burcu: Bugün itibarıyla aşk hayatınız güzelleşmeye başlıyor. 3 hafta boyunca bulunacağınız aktiviteler, hobiler, romantizm, keyifli ortamlar veya çocuklarla geçirilecek güzel zamanlar hayatınızı renklendirebilir.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR