Bugün mars ikizler burcuna geçecek. Enerjimizi iletişim ve paylaşım alanlarımıza kaydırabiliriz. Yaklaşık 2 ay boyunca düşünce eylemlerimiz, harekete geçmekten daha önemli olabilir. Sinirli davranışlara ve meraklı yapımıza karşı kendimizi zaman zaman frenlemeyi öğrenmeliyiz. Yine bugün iletişim gezegeni merkür yengeç burcuna geçecek. İletişimimizde duygusal ve alıngan taraflar ön plana çıkabilir. Konuşmalarımızda ve görüşmelerimizde karşı tarafı tam anlamıyla dinlemeden savunmacı duruma düşmemeli, herşeyi kişisel algılamamalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; inanılmaz dürüst bir yapınız var. Ailenize ve kendi yuvanıza düşkünsünüz ama zaman zaman herşeyden uzaklaşma isteği sizi zorlayan noktalardan biri olacaktır. Bu yıl, aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Yaratıcı işlerde şansınız çok yüksek.




Koç Burcu: İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Evinizle ilgili sorunlar ve konularda kalıcı ve çözümsel yaklaşımınız, 2 hafta boyunca öne geçecek.




Boğa Burcu: Paraya dayalı işlerinizde, maddi alanlarda, mücadeleleriniz artacak. Merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, iletişim alanlarınızda sezgilerinize yönelik olarak hareket etmenize neden olacak.




İkizler Burcu: Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak. Ayrıca, maddi konularda zorlandığınız konulara çözüm bulabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kişisel alanlarınızda mücadeleleriniz ve zorlanmalar görülebilir. Önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlıyor.




Aslan Burcu: 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Merkür, kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Önemli planlarınız için harekete geçmemelisiniz.




Başak Burcu: 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Merkür sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde ilerlemeye başlıyor. Birden fazla işe uğraşabilirsiniz.




Terazi Burcu: Yabancı seyahatler, eğitim alanlarınızı tamamlama, hukuksal işlerinize enerjinizi yönlendirme gibi etkiler altında olacaksınız. 15 gün boyunca kariyer alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak.




Akrep Burcu: 2 ay boyunca banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticarette iletişiminiz hızlanıyor.




Yay Burcu: Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Yine ortaklaşa giderleriniz, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi arttırabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. 2 hafta boyunca özel hayatınız veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz.




Kova Burcu: 2 ay boyunca aşk hayatınızda, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla bireysel alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz.




Balık Burcu: 2 ay boyunca aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Yine merkür 2 hafta boyunca sizin aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR