Bugün ve yarın Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu günlere çok dikkat etmemeliler. Yapraklı sebzeler ekmek ve toplamak için harika günler. Genel anlamda; ikili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. Hırs, ihtiras ve şehvet bizi bugünlerde yönlendirebilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yerinizde duramıyor, herşeyi bilmek istiyorsunuz. Bu da bazen karışmamanız gereken olayların içinde yer almanızı sağlıyor. Oldukça yeteneklisiniz ve yönlendirilmeniz gerekebilir. Başarılı ve istediğiniz gibi bir hayatınız olacak. Bu sene, önemli sorumluluklar üstlenecek hayatınızı yeniden yapılandıracaksınız. Herşeyi çok ciddiye almamaya çalışın.




Koç Burcu: Bu birkaç gün, ortaklaşa para konularınız devreye girmeye başlıyor. Özellikle bu alanlardaki sorumluluklarınız öne çıkabilir. Olaylara derinden ve ciddi yaklaşabilirsiniz.




Boğa Burcu: Özel ilişkilerinize veya ortaklaşa yapılacak işlerinize kanalize olacaksınız. Özel hayatınızda önemli duygusal sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Hayata bakış açınız dar ve ciddi olabilir.




İkizler Burcu: Bugün, iş alanlarınızdaki sorumluluklarınız artmaya başlayacak. Yine sağlığınızla ilgili konularda kendinize iyi bakmalısınız. Önemli gelişmeler sizi heyecanlandırabilir.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuklarınızın hayatıyla ilgili konularda önemli sorumluluklarınız devreye girebilir. Özellikle bugün, duygusal olarak kendinizi tutma etkileriniz oldukça yüksek.




Aslan Burcu: Bu birkaç gün, artık daha çok ailenize yönelmek isteyebilirsiniz. Özellikle ailevi sorumluluklarınız duygusal olarak sizi katılaştırabilir. Sosyal ortamlardaki kontaklarınızı kullanmalısınız.




Başak Burcu: Yakın çevrenizle olan bağlantılarınız devreye girecek. İletişim halinde olacağınız insanların sorumlulukları duygusal olarak sizi zorlayabilir. Fazla hissiz ve çözüme yönelik çalışacaksınız.




Terazi Burcu: Maddi açıdan kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız yüksek olabilir. Özellikle bugün parasal konularda sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz.




Akrep Burcu: Hayatınızla ilgili konu ve olaylar önem kazanmaya başlayacak. Özellikle bugün hayatınızda önemli sorumluluklar devreye girebilir. Özel hayatınızda çabuk sinirlenmelere açıksınız.




Yay Burcu: Bazı olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Bu yüzden bu bir iki gün boyunca şansınızı çok zorlamamalı Yine hastane veya devlet dairesinde önemli sorumluluklarınız oluşabilir.




Oğlak Burcu: Bugün, sosyal çevrenizde önemli sorumluluklar devreye girebilir. Bir iş veya organizasyon için kolları sıvayabilirsiniz. Hayatı biraz daha eğlenceli tarafından algılamaya ihtiyacınız var.




Kova Burcu: Kariyerinize yönelik sorumluluklarınız hızlanmaya başlıyor. Duygusal olarak önemli işler sizi zorlayabilir. Olaylara dar açıdan bakmamaya çalışmalısınız.




Balık Burcu: Daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız planlar veya sorumluluklar ön planda olacak. Uzak akrabalarınızın sorumluluklarını üstlenmek bugün duygusal olarak sizi yorabilir.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR