Bugün ve yarın Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Astrolojide Aslan burcu kalp, nabız, sırt ve dolaşım sistemini yönettiğinden bu iki gün o organlarımız inanılmaz hassas olacaktır. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Kalp ve nabız etkilendiğinden bu iki gün ameliyat olmamalıyız. Beslenmede protein günleri, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hoşlandığınız ya da hoşlanmadığınız şeylere karşı çok netsiniz ve hayattan ne istediğinizi biliyorsunuz. Güçlü arkadaşlarınız ve çevrenizle istediğiniz her koşulu yaratmanız mümkün. Bu sene, hayattan alacağınız keyif yüksek olabilir. Zorlandığınız alanlara size sunulan yeni şanslar olarak bakın.




Koç Burcu: Bugün, aşkı içinizde hissetmek, hayata eğlenceli taraflarından yaklaşmak ve sanatsal işlerinizle uğraşmak için keyifli bir gün. Parasal konulara olumsuz bakarken yakın çevrenizle iyi anlaşacaksınız.




Boğa Burcu: Ailevi bağlantılarınız devreye girebilir. Daha çok aile ortamlarında bulunmak veya evinizde dinlenmek isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda zorlanırken, kendinize para harcayacaksınız.


İkizler Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminizi ve bağlantılarınızı hızlandıracaksınız. Satış, reklama dayalı işlerinizde hızlı davranmak ve ilişkilerinizi güçlendirmek işinize yarayabilir.




Yengeç Burcu: Maddi konulara odaklanmak, sahip olduğunuz herşeyi gözden geçirmek ve kendinizi güvende hissetmek öne çıkabilir. Bu alanlarda hızlanabilir, harcamalarınızı arttırabilirsiniz.




Aslan Burcu: Oldukça hareketli ve kıpır kıpır bir kaçgün sizleri bekliyor. Kendi isteklerinize odaklanacak, gezecek, dolaşacak ve şartları kendi lehinize çevirmek için çok uğraşmayacaksınız. Arkadaşlarınızdan yana şansınız yüksek.




Başak Burcu: Bugün, isteksizliğiniz yoğun olabilir. İşler bu kadar hızlıyken, sizin isteksiz olmanız dış ortamlarda sinirli ve agresif tavırlara neden olabilir. Yakın çevrenizle anlaşmakta zorlanmalara dikkat.




Terazi Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanlarla paylaşımlarınız artıyor. Arkadaşlarınızla veya yeni çevrelerle bir araya gelecek, konuşmalarınızı hızlandıracaksınız. Şansınız yüksek.




Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınız hızlanıyor. Ortaklaşa iş yapıyorsanız bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Bu iş yaptığınız insanların inatçılığından kaynaklanabilir. Siz kendinize odaklanın.




Yay Burcu: Yabancı ortaklı işler, seyahat veya eğitim alanlarınıza odaklanabilirsiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla geçireceğiniz vakit daha fazla olabilir. Beklenmedik olaylar sizi çok etkiliyor.




Oğlak Burcu: Ortaklaşa para konuları, ödemeler ve banka işlemlerinize odaklanabilirsiniz. Parasal konular daha fazla öne çıkabilir. Yine gizemli ve değiştirici konu ve olaylar etrafınızda cereyan edecek.




Kova Burcu: Ortaklaşa yapılacak işleriniz veya özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar devrede olabilir. İş alanlarınızdaki sorumluluklarınız sizi aşağıya çekse bile, keyfinizi bozmayın.




Balık Burcu: Yapılması gereken işleriniz, günlük koşturmalarınız ve hizmetleriniz devrede olacak. Hızlı birkaç gün geçirebilirsiniz. Aile hayatınızda huzurunuz yüksek olurken, dış ortamlarda zorlanabilirsiniz.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR