Bu Pazar, Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; maceraperest, sosyal, aktif, yapıcı, güçlü ve eğlenceli bir kişiliğe sahipsiniz. Değişik yer ve insanlar görmek hoşunuza gidiyor. İnsanları yönetmeyi ve idare etmeyi başarabildiğinizden organizasyona dayalı işlerde başarılı olma şansınız çok yüksek. Bu sene, hayatınızda değişmesi gerekenlere odaklanın, maddi açıdan şansınız yüksek.

Koç Burcu: Yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizle ilişkilerinizin güzel olacağı bir gün içindesiniz.Yalnız duygularınız çok çabuk değişiyor.

Boğa Burcu: Maddi manevi kendinizi değerli hissetmek ve buna göre davranmak ihtiyacındasınız. Hayatınızla ilgili yeni başlangıç ve kararlar almaya müsait bir dönem içinde olduğunuzu unutmayın.

İkizler Burcu: Bugün duygularınız ve hayata bakış açınız sevgi dolu olacak. Biraz kendinizi şımartmaya ihtiyacınız var ve bunu anlamayacak insanların yanında olmalısınız.

Yengeç Burcu: Bugün fedakarlık ve yardım temaları hayatınızda ön plana çıkabilir. Gözlemlediğiniz ve yapmak istediğiniz pek çok şey var ve siz küçük hareketlerle yola çıkabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün arkadaşlarınıza karşı görevlerinizi yerine getirmek için uğraşabilirsiniz. Sosyal ortamlarda maddi konularda şansınız yüksek. İçinizden geldiği gibi davranın.

Başak Burcu: Kendinizi iyi hissedeceğiniz bu günlerde, eşinizin veya sevgilinizin aile hayatıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlişkileriniz verimli ve güzel bir döneme doğru kayıyor.

Terazi Burcu: Yolculuklar ve uzak yerlerdeki akraba ve arkadaşlarınızla görüşmeler bugün etkili olacak. Seyahat etmekten keyif alacaksınız. Yalnız bu yolculukları yapabilmek için işlerinizi toparlamanız gerekebilir.

Akrep Burcu: Bugün, gizemli, tutkulu işleri seveceksiniz. Bazı konularda gizli kapaklı davranmayı tercih edebilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunursanız en ufak olayların sizi etkilemesine izin vermeyin.

Yay Burcu: Uzun süreli ilişkilerinizde veya evliliğinizde bugün mantıklı ve iletişimsel davranışlar sergileyebilirsiniz. İnsanlarla uzlaşmaya ve iyi geçinmeye hazırsınız ama fazlasıyla değişkensiniz.

Oğlak Burcu: Çalışmayı seviyorsunuz ve iş hayatınızda olmasa bile bugün bir şekilde hizmet edecek ve kendinizi oyalayacak bir iş bulacaksınız. Yemek, içmek konularını bugün abartmamaya çalışın.

Kova Burcu: Aşk hayatınızda olumlu gelişmelere açıksınız. Duygularınız sevmekten ve sevilmekten yana, ihtiyaçlarınız bu konularda çok fazla. Bugün yakın çevrenizle hareket etmekten mutluluk duyabilirsiniz.

Balık Burcu: Eviniz ve ailevi konular şu sıralar hayatınızda önemli bir durumda. Özel yaşantınızda anlayışlı tavırlarınızla bir çok şeyi halledebilirsiniz. Hayatınızdaki değişimler gözünüzü korkutmasın.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR