Bugün etkinleşen mars- satürn karşıtlığıyla, girişimlerimizin ve hareketlerimizin engellendiğine ve zorlandığına şahit olabiliriz. Enerjimizi iyi kullanmamız gerekebilir. Hareket etmek, hareketsizlik arasında gidip gelebiliriz. Dış koşulların bizi engellediğini düşüneceğiz. Kimliğimizde güçlü yönler öne çıkarken, merkür boğa burcuna geçecek. 2 hafta boyunca iletişimimizde daha pratik, ihtiyatlı ve yavaş etkiler altında olacağız. Özellikle parasal konuları düşünmek, bu alanlarımızda düzenlemeler yapmak için olumlu.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sevimli, yumuşak, başarılı, insanları seven bir kişiliğe sahipsiniz. Diğer insanlara yardım etmeyi seven yapınızla çevrenizin göz bebeğisiniz. Ailenize oldukça düşkünsünüz. Yaşam size pozitif yaklaşımınızdan dolayı istediğiniz her şeyi sunacak. Bu sene, bazı girişimlerinizde duraklamalar oluşabilir. Koşulları iyice gözden geçirerek harekete geçin.




Koç Burcu: 2 hafta boyunca para ile ilgili işlerde, sahip olduğunuz mallarda becerileriniz, konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Yalnız para girişimleriniz, bir borç veya sevdiğiniz insanın parasal değişimleri yüzünden bugün engellenebilir.




Boğa Burcu: 2 hafta boyunca kendinizi daha rahat ifade edecek, hayatınızla ilgili konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Yine bugün kişisel atılım ve girişimleriniz, özel hayatınızdaki sorumluluklar yüzünden bloke olabilir.




İkizler Burcu: Bir iki hafta boyunca derin düşünceler hayatınızda etkili olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yine bugün, iş sorumluluklarınız enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamamanıza neden olacak.




Yengeç Burcu: Birkaç hafta boyunca arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artacak, sosyalleşme isteği duyacaksınız. Bugün, sosyal alanlarınız, aşk veya çocuk hayatınızın sorumlulukları yüzünden zorlanabilir.




Aslan Burcu: Bir iki hafta boyunca kariyer ve iş hayatınızda önemli iş görüşmeleri ve anlaşmaları gündeme gelebilir. Ama bugün, ailevi sorumluluklarınız ve yükümlülükleriniz, girişimlerinizi bloke edebilir.




Başak Burcu: Seyahat, eğitim, hukuk, medya, ticaret alanlarınızda görüşmeleriniz ve konuşmalarınız artabilir. Yine bugün yakın çevre sorumluluklarınız, dış ortam alanlarınızı kısıtlayabilir.




Terazi Burcu: Birkaç hafta ortaklaşa para giderleriniz konusunda çözümlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Maddi konularda kafanız iyi çalışacak, Yine bugün ortaklaşa para alanlarınızda oluşan harcamalarınız sizi zorlayabilir.




Akrep Burcu: Birkaç hafta boyunca özel hayatınızla ilgili konularda kafanız çözüme ve anlaşmaya yönelik çalışacak. Özellikle bugün, özel hayatınızda girişimlerinizin ve hareketliliğinizin engellediğini düşünebilirsiniz.




Yay Burcu: Kafanız iş ve hizmet hayatınızı ilgilendirecek konu ve olaylarla dolu olmaya başlıyor. Yine bugün, koşulların ve sorumlulukların iş ve sağlık alanlarınızda sorunlara yol açtığına şahit olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda hareketlenmeler başlıyor. Yaratıcılık ve sanatla uğraşanlar için harika bir dönem geliyor. Bugün, sosyal çevre sorumluluklarınız aşk hayatınızda ve diğer işlerinizde sorunlara neden olabilir.




Kova Burcu: Birkaç ev değiştirme, kiralama veya satın alma işlemleriniz olabilir. Ailenizle konuşmalarınız artacak. Yine bugün, iş sorumluluklarınız aile hayatınızda bazı girişimlerinizi engelleyebilir.




Balık Burcu: İki hafta boyunca satış, pazarlama, reklam, bilgisayar alanlarında konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Bugün iletişime dayalı işlerinizde dış ortamlar tarafından blokajlarla karşılaşabilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR